Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megan.

ZNA SIE TU KTOS NA URODZIE??? PYTANIE.

Polecane posty

Gość megan.

Chce dobrze oczyścić twarz. Mam tradzik, nie jest on specjalnie mocny ale mam wypryski na brodzie, a na reszcie twarzy wągry, rozszerzone pory. Chcę zrobić wodną parówkę (z rumiankiem) a potem nalozyć maseczkę odświeżająco-złuszczającą peel off (St.Ives) czy to dobry sposob na oczyczenie?

Gość jagodzianka z jagodami
to dobry pomysł na dalsza pielęgnacje po oczyszczaniu u kosmetyczki. Powinnaś iść do dermatologa a nie sama walczyć z tym bo często efekt staje sie gorszy

Gość megan.
Walczę z tym sama. Robię codziennie wieczorem oklady z ugotowanej pokrzywy i to działa... naturalne sposoby są lepsze i nic nie kosztują. Nie truję cery chemią

skoro dzialaja to czemu dalej masz wągry i trądzik ? :o wągry usuwa sie tylko piligiem kawitacyjnym,nie wypracuja Ci one są głęboko osadzone i żadna parówka czy maseczka ich nie 'wyciście' rób jak chcesz

Gość fdhjnfg
Od kosmetyczki to ty się trzymaj z daleka, a jagoda niech idzie do lasu. To dobry pomysl na oczyszczenie, do tego dolacz wizyte u dermatolog. Do takiej cery to ja ci proponuje lekki retinol. Ale warto skonsultowac sie ze specjalista a nie paprochem kosmetyczka.

Gość fdhjnfg
Jesli chcesz wykurzyc wagry z buzi, to pij wierzbownice, wagry po miesiacu wychodza jak robaczki z nosa

Gość megan.
bo stosuję to od kilku dni a efekty już są. Kupiłam maśc benzacne... i co?? Nic nie działa, nawet nie wysusza tych wypryskow a powoduje ze goja sie duzo wolniej niż bez smarowania. fdhjnfg dzieki za radę.:)

sama idź do lasu wieśniaro to że poszłaś do kosmetyczki która Ci spaprała twarz to nie musisz wystawiać innym bo tak sie składa że moja mi uratowała twarz :] Miałam mase blizn a na dzien dzisiejszy nic, a dobry pomysł ma dziewczyna owszem ale niech najpierw pójdzie do dermatologa i potem stosuje domowe sposoby ja nie słyszałam żeby ktoś sam sobie cere wyleczył [chodzi mi o dlużej niz mc]

Gość megan.
Spokojnie dziewczyny bez wyzwisk :)

Naprawde jeśli chcesz wyleczyć cere to wybierz sie do dermatologa,to co robisz jest ok ale nie pozbawi Cie na stałe wągrów czy wyprysków. Powodzenia

megan. tu sie wszyscy znają na urodzie,szczególnie jak trzeba kogoś obśmiać:D

Gość megan.
dzieki jagodzianka wezme do serca ta sprawe z dermatologiem, moze faktycznie to bedzie najlepszy sposob na ten syf.

Gość ciekwiej
o jakich ty bliznach piszesz, bo tego usunac sie nie da, u kosmetyczki, peelingiem kawitacyjnym

Gość snake33
Dermatolog i może by tak spróbować z retinoidami??? Differin dla mnie jest super....tylko mam przyzwyczajoną twarz do kwasów i retinoidów....