Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokateee

po co wam żony/dziewczyny skoro...

Polecane posty

Gość mokateee

...Zdradzacie Panowie? Czy to jest tak, że chcecie mieć żonę, bo inni mają, bo fajnie jak ktoś wam dziecko urodzi, ugotuje, opierze, posprząta? Od tego są kobiety??? No i czasem seks, ale częściej seks z kochanką albo w burdelu??? Dlaczego pytam? Otóż: jestem przed 30. mam wielu znajomych w związkach partnerskich lub małżeńskich. Zdecydowana większość meżczyzn zdradza. Niektórzy mają kochanki (niektóre żony wiedzą, inne nie), a jak nie mają kochanek korzystają z agencji towarzyskich. Nie mówię, że kobiety są święte, ale mam konkretne pytanie do zdradzających meżczyzn: DLACZEGO WIĄŻECIE SIĘ Z KOBIETAMI SKORO JE PÓŹNIEJ ZDRADZACIE? PO CO WAM ZWIĄZEK?

Gość aniabra
to se pogadalas ... z facetami...

Gość mokateee
czytajcie ze zrozumieniem!!!!!! nie poruszam kwestii zdrad kobiet. mam konkretne pytanie: dlaczego mężczyźni tworzą związki skoro zdradzają. Jaka jest w tych związkach rola kobiety? Po co się wiązać? Czy nie lepiej żyć rozwięźle po prostu i już?

nikt tak naprawde nie odpowie tobie na to pytanie w 100% bo co mozna napisac, ze maja to w krwi....

''dlaczego mężczyźni tworzą związki skoro zdradzają.'' Ponieważ biorą z was przykład. Wy też wychodzicie za mąż, mimo iż jeszcze przed ślubem macie po 4 kochanków, a dla was małżeństwo to czysty biznes. Tak samo dla tych facetów, chcą mieć seks na zawołanie, ugotowany obiad i posprzątane mieszkanie, do niczego innego się nie nadajecie.

''Dominik jak zwykle przesadzasz jak tam po urlopie ?? '' Cześć. Jakoś się przenudziłem i nareszcie już od dwóch tygodni znowu praca. Także jakoś leci.

Gość odpowiem obiektywnie.......
nie urażając ani jednej ani drugiej strony jestem włascicielką agencji towarzyskiej moje panie -faceci korzystajacy z takich usług tłumaczą to tak 1. pies by zdechł przy jednej dziurze [ich słowa] 2.Ile mage patrzec na to samo [ich słowa] 3.zona juz mnie nie podnieca jak kiedys [ich słowa] po czym dodają roztyła się ,zmarszczek przybyło itp. jest jeszcze wiele wiele podobnych problemów oni po prostu nudzą sie jedną panią i tutaj seks nie idzie w parze z miłoscią bo oni kochają swoje zony ale w łózku potrzebują zmian nie raz jestesmy popłakane ze smiechu jak obgaduja swoje zony jak te baby ''umilają im zycie''

Gość dominik żal
mi cię. na każdym forum plujesz na kobiety. Opowiesz nam co cię spotkało? Bo przypuszczam, że zostałeś zdradzony?

Gość ja tez ...
moj maz mi mowi, ze nie potrafilby uprawiac seksu z kobieta, ktorej nie kocha... czy takie cos w ogole moze byc prawda ?

Gość havefunnn
Zdrada jest gdy ktos nie kocha danej osoby czyli panny po wpadkach itd. Jakktos kocha to nie zdradzi

Dlaczego zdradzają? Bo okazuje się, że baba nie potrzebuje partnera tylko faceta na własność, położyć go na półkę z książkami i pokazywać koleżankom bo to wyznacznik statusu, trofeum i nie wiem co jeszcze. Facet potrzebny jest babce na codzień, kobieta facetowi od święta i tego raczej się nie da pogodzić. Wiecznie boląca głowa, nie da się zorganizować wypadu za miasto. Ale facet ma być pielęgniarzem i trzymać kompres na czole. Rozjaśniłem?

A ja znam osobiscie kilku favetow zdradzajacych swoje partnerki i KAZDY z nich uwaza, ze kocha swoja laske, ale nie sa zaspakajani w sferze sexu. Najczesciej albo w miare uplywu czasu one nie maja ochoty tak czesto jak faceci, albo z powodu powiekszenia rodziny.

Gość iza.............
Dominik, ale jakaś kobietka musiała ci zajść za skórę ajjjjjjj, czuć na daleko, pewnie zdradzała co?

Autorko Żyjesz widocznie w jakimś patalogicznym środowisku, gdzie słowo miłość albo przysięga małżeńska nic nie znaczy albo znaczy niewiele.