Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

praca a ciąża pytanie do was!!

praca a ciąża pytanie do was!!

Polecane posty

Mam do was pytanie sa tu jakies kobietki np:które chca miec dziecko ale nie maja pracy i nie decyduja sie na dziecko albo takie co sa w ciązy albo zaszły w ciąże nie pracując pytam poniewaz szukam od jakiegos czasu pracy moj mąz pracuje no ale nie moge terz niestety sie zdecydowac na dzidzie gdy tylko jedna osoba pracuje i mam takie pytanie do was

Gość aneczkaaax
Mam podobnie, nie pracuję, możliwe, że już jestem w ciąży robię test w przyszłym tygodniu. Mój mąż dobrze zarabia, ale też mam obawy, że tylko on pracuje...

aneczkaaax no jak sobie radzcie wlasnie ja tez mam takie obawy chce miec dzecko mam juz 28 lat z pracy niestety mnie zwolnili i jak narazi nic nie moge znalesc chciallbym miec juz dziecko ale niewem czy bysmy sobie poradzili tym bardziej ze i tak sie staramy juz jakis czas nawet jak pracowalam a w ciąze nie umie zajsc ale badanie to niedlugo rozwiaze

Gość aneczkaaax
no cóż... mój czarnoskóry mąż dorabia sobie trzepaniem dywanów na naszym osiedlu

Gość aneczkaaax
Też miałam i mam z tym duży dylemat...mam prawie 29 lat, póki co nic się nie kroi z pracą, więc może czas na dziecko...