Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeryszkaa

Hmm.. motocykliści.. ;)

Polecane posty

Gość jeryszkaa

Co myślicie o motocyklistach - konkretniej jeżdżących na ścigaczach.?0 Czy pozwoliłybyście waszej córce na jazde ścigaczem z chłopakiem?

Gość wszystko zalezy od chlopaka
jw

Gość jeryszkaa
mnie osobiście pociagają motocykle, a córka ma chłopaka, którego niedawno nam przedstawiła i jeździ on ścigaczem. dwa dni temu wybrali się na przejażdżke motocyklem - pozwoliłam jej bez rzadnego sprzeciwu... a teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam.. tym bardziej że jak wiem 'wolno nie jechali' '

wolno to pojęcie względne ważne czy ostrożnie bo można jeździć szybko byle by z głową a nie jak wariat 120 i wyprzedzasz na wąskiej drodze gdzie jest ograniczenie do 50

Gość jeryszkaa
jechali 189 podobno najwięcej.. więc to chyba mało nie jest

Gość jeryszkaa
a teraz znów chcą jechać... i nie wiem czy zakazać córce czy też pozwolić ...

Gość jak czytam na forach
codziennie co najmniej jednego mniej na świecie

Pierdolicie az mnie niemiło zemdliło. Samochodem tez może się rozwalić, tak jak rowerem czy na łyżworolkach..nie srajcie deszczem🖐️

Jan Baptysta cośtam--> może ty swoim starym rzęchem nie jeździsz 200 na godzinę. Poza tym luknij w statystyki ile dziennie ginie motocyklistów a ile jest ofiar z wypadków samochodowych🖐️ i nie pitol.

Chantalka -> tylko popatrz ile jest motorów w stosunku do aut bo samo patrzenie na taka statystykę jest głupie

Wy nadal nie kapujecie o co mi chodzi. Istnieje takie samo ryzyko wypadku zarówno dla aut jak i dla motocykli. Levviatan owszem, samochodów jest więcej, co z tego jak nieraz giną cztery osoby na miejscu.

Chciałbym zwrócić uwagę prawiącym wywody na temat niebezpieczności motocykli. Ludzie ogarnijcie się, życie jest niebezpieczne.Jak się nie zabijesz na motorze to będziesz sobie szedł ulicą i ci spadnie na głowę z 10 piętra fortepian! Skoro jesteście tacy ostrożni to co robicie przed komputerami? Jeszcze was prąd porazi.

ten ostatni niedziel...Ty jak juz coś powiesz to... Czuć się bezpieczniej a faktycznie być bezpiecznym to są dwie różne sprawy Janie Baptysto cośtam...

Przypierdalając w forgonetke która wyjechała z podporzadkowanej 100km/h motocyklem i autem typu duze kombi z 6 poduszkami Mam audi A6) to faktycznie tylko wrazenie że autem bezpieczniej bo to nieprawda pewnie ;)

znajomek mojego ojca zginał bo mu 3 kilogramowy kotek wbiedł po koła. Upadł i walnął głową w krawężnik, kask pekl na pół - trup na miejscu. W aucie by mial zderzak do szpachlowania i by był cały i zdrowy

Przykro mi. Mam wymieniac ilu moich znajomych zginęło w wypadkach? Czy może uznajmy że każdy ma swoją opinię i juz...?