Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeryszkaa

Hmm.. motocykliści.. ;)

Polecane posty

Gość te co nie krwawily
a co to koorwa jest tzw. SCIGACZ???

Zgadzam sie że mniej osób zginęło przez motocykle ale tylko dlatego, że jest ich wielokrotnie mniej. Ja bym dziecka nie puścił z jakimś małolatem, który dopiero zaczał jeździć. To nie musi byc jego wina, wystarczy, że mu jakis pijany pieszy pod koła wejdzie i chuj pozamiatane a autem go poprostu zdejmie bo auto daje większe szanse i nikt mi nie powie, ze jest inaczej

Jan Baptysta Grenouille czyżby z tobą zadarł jakiś motocyklista że tak ich nie lubisz;) swoja drogą to tego nie rozumiem, przecież nikt nikogo nie zmusza do jazdy motorami jak ktoś chce to jeździ na własną odpowiedzialność przecież

Odpowiadam na pytanie autorki które brzmi czy bym puścił córke z chłopakiem który jeździ scigaczem. Ja nie mam nic do motocyklistów niech sobie zdrowo i calo jeźdżą ale córki bym nie puścił za nic bo wiem co sie dzieje na drogach i wiem jak jeźdża młodzi kierowcy motocykli

Gość jeryszkaa
hmm.. ja ją puściłam i kolejnym razem też chyba to zrobię, jednak chcę poznać jeszcze wasze zdania ;)

Gość jeryszkaa
ja kiedy pozwoliłam córze jechać to przez 4 godziny umierałam ze strachu.. ale ja poprostu widzę że ona jest taka jak ja i właśnie dlatego jej pozwalam.. chociaż wiem że jej chlopak jeździ szybko i że to niebezpieczne jest