Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda..

niezdecydowana.

Polecane posty

Gość młoda..

hej.. nie wiem co zrobić.. mam 16 lat i jestem DZIEWICĄ.. chodze z moim chłopakiem 2 miesiące i chciałabym z nim współżyc ale boję się że za krótko ze sobą jesteśmy.. i że ten pierwszy raz będzie bolesny..;( Co wy o tym myślicie?? tylko bez głupich komentarzy.

Według mnie za wcześnie, skoro sama masz wątpliwości, nie licz ,że ktokolwiek z nas powie Ci ,że masz to zrobić. Uważam, że człowiek musi być na tyle odpowiedzialny aby umiał sobie poradzić z ewentualnymi konsekwencjami uprawiania seksu. Czyli na przykład z ciążą. Odpowiedz sobie na parę pytań Czy go kochasz? Co by zrobił gdybyście wpadli? Co byś Ty zrobiła gdybyście wpadli? No i tak naprawdę czy jesteś na to gotowa? Ja odradzam.

dopoki masz jakiekolwiek watpliwosci nie jestes gotowa. poza tym, jestescie razem bardzo krotko. pierwszy raz MOZE, ale nie musi, byc bolesny.

Gość młoda..
no właśnie raz by prawie do tego doszło.. no ale nadal mam wątpliwości i boje się ciąży...;(;(

Gość kojotka24
oj dziecko...

Gość NapiszęDziś
To się idzie po tabletki antykoncepcyjne mała dziwko :)

16 lat i 2 miesiące razem to wg mnie nie wiele - tym bardziej jeśli sama jesteś niezdecydowana i się boisz. W każdym razie, jeśłi już się zdecydujesz to pamiętaj o odpowiednim zabezpieczeniu.

Gość TrKrt
teraz 16 ida do lozka z obowiazku zeby nie byc juz dziewica chya:D