Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadeautobusem

Moja kobieta mierzy temperature i bada plodnosc

Polecane posty

Gość jadeautobusem

Moja kobieta od paru miesiecy bawi sie w mierzenie sobie termometrem tempteratury. Zapisuje sobie wyniki, obserwuje wzrost w srodku cyklu (gdy jest owulacja), cieszy sie jak dziecko wtedy...pokazuje mi.... Wiem ze zajmuja sie tym kobiety ktore w ciaze chca zachodzic... O co chodzi? Czemu ona to robi? Czy powinienem ja opieprzyc i powiedziec ze to co robi jest glupie?

Gość havefunnn
chce cie wpierdzielic w dzieciaka

Gość jadeautobusem
hmm, no jestesmy zareczeni, ja mam 28 lat a ona 25, zastanawiam sie po co ona to robi w ogole w tej chwili

...bo ona chce urodzić Tobie dziecko. :P To skomplikowane, bo to kobiety chcą zachodzić w ciążę, ale robią to dla facetów :P Nie rozumiesz? Nikt tego nie rozumie :)

Gość wszystko zalezy od chlopaka
kalkuluje zebyscie wpadli, jeszcze tego nie zrozumiales?

Gość jadeautobusem
no ale skoro kalkuluje i chce mnie na dziecko zlapac to po co robi to przy mnie, pokazuje mi, cieszy sie...raczje nie jest to zaden misterny plan...

Niestety, brutalna prawda jest taka, że traktuje Cię jak swoją koleżankę, która też będzie się cieszyć z tego, że jej temperatura skacze. A facetowi to dynda i powiewa.

Gość jadeautobusem
myslicie ze to dowod na to, ze nie mysli o mnie jako o facecie?

Nie rozumiesz :O Kobiety nie umieją komunikować się z meżczyznami, rozmawia z Tobą jak z inną dziewczyną.

Gość pastafarianka
noo.

Gość aniabra
a mi sie wydaje ze chce ci pokazac jaka plodna i prawdziwa kobieta jets, zeby zachecic cie do zwiazku z nia

to po kiego diabla by to robila jesli nie planuje zajsc w ciaze w najblizszym czasie?

do aniabra - hahaha no chyba zartujesz :D :D :D jak o czyms takim myslisz to zal mi Cie kobieto, skoro uwazasz ze dziewczyna sie dowartosciowuje tym ze moze byc inkubatorem, skad Ci taki pomysl przyszedl do glowy, sama tak robisz :D :D :D

Gość jadeautobusem
hmm...ale czemu mam uciec? bo moja narzeczona chce miec ze mna dziecko? yyy no nie wiem, zastanawiam sie co sie za tym w tej chwili kryje... zaczelo sie od tegco chyba ze byla na jakichs badaniach hormonalnych bo okres jej sie spoznial, gdzies przeczytala o tej metodzie - ze mozna obserwowac czy w cyklu wszystko w porzadku...zaczela se badac...i sie wciagnela...trwa to juz kilka miesiecy

Gość aniabra
no co dziewczyna chce pokazac ze jest zdrowa, plodna kobieta...dobra kandydatka na zone :D

Gość spytaj ja po prostu po co
to robi. I nie daj się zbyć prosta odpowiedzia. A potem w razie czego ją rzuc :P

Gość nie znasz kobiet
kobiety lubia sie dzieli wrazeniami powinienes przeczytac te ksiązke dr Barbara De Angelis SEKRETY KOBIET Co twój partner powinien wiedzieć o Tobie, cała książka dotyczyły sposobów rozbudzania kobiecego podniecenia 3 podstawowe prawdy o kobietach 1dla kobiety najważniejsza jest miłość 2 kobiety są kreatorami 3 kobiety utrzymują uświęcony stosunek z czasem 4 kobiety uwielbiają planować wszystko i poprawić wszystko Co mężczyzna powinien wiedzieć Zapewnianie kobiety o miłości i przywiązaniu to jeden Z skuteczniejszych sposobów na wzbudzenie w niej poczucia bezpieczeństwa emocjonalnego. Wspólnie z nią podejmuj decyzje. Zwierzaj się z potrzeb. Mów o trudnościach i kłopotach. Proś o radę i opinię. Oto kilka sposobów, na jakie ukochaną możesz zapewnić swym uczuciu: Wyrażaj słowami miłość i uznanie. Mów, dlaczego jej potrzebujesz. Ukazuj czułość fizyczną, nie tylko przed seksem, ale przez cały czas. Kiedy wyczuwasz, że partnerka w związku nie czuje bezpieczna, mów jej rzeczy, które w takich chwilach najbardziej potrzebne, i to nie raz, a wiele razy. często się z nią komunikuj, tak by wiedziała ,że o niej myślisz Każda kobieta ma własną listę spraw, które wywołują mniej lub jej odbierają poczucie bezpieczeństwa.. wierność-flirty komplementy-krytycyzm konsekwencja-niekonsekwencja pewność-nieodpowiedzialność wspólne działanie-odpychanie współczucie-osadzanie bliskość-zamykanie Sie w sobie rozmowy-milczenie stawianie czoła problemom- zaprzeczanie problemom ustalanie rozkładu zajęć i planowanie- mgliste obietnice i dwuznaczność zapewnienie o uczuciu-brak zaangażowania Siedem męskich mitów dotyczących kobiet 1nigdy nie są zadowolone. 2Są bardzo wymagające. 3Dążą do kontroli nad mężczyznami. 4Są zazdrosne i zaborcze. 5Są zbyt emocjonalne. 6Kobietami, które wydają się silnej kompetentne, nie trzeba Się opiekować. 7Chcą odebrać mężczyznom Wolność 1 Co mężczyzna powinien wiedzieć Kiedy kobieta sugeruje zmianę lub ulepszenie w związku, nie oznacza to wcale, że narzeka czy krytykuje partnera ona wyraża swoje zaangażowanie i głębokie pragnienie, by związek byk jak najlepszy. Pamiętajmy: Kobiety na pierwszym miejscu stawiają miłość i kieruje nimi impuls tworzenia. Tak więc czuja że ich „obowiązkiem jest ulepszanie i sprawianie, by związek był tak dobry, jak to możliwe. 2 Co mężczyzna powinien wiedzieć Kobieta wyznacza wysokie standardy związkom intymnym nie dlatego, że ma trudny charakter, lecz dlatego że z pasją oddana jest miłości i pragnie by związek dobrze się układał 3 mit Kobiety dążą do kontroli nad mężczyznami, Pr aWda; Kobiety chcą mieć swój wkład w związek, ulepszać go i być w nim stroną równorzędną. Prawda o micie 3 Pamiętaj, że większość kobiet na pierwszym miejscu stawia m i ł o ś ć, a nie kontrolę. Jeśli partner cierpi pragną mu pomóc. Jeśli partner zmaga się z problemem pragną wspólnie z nim znaleźć rozwiązanie. Jeśli partner nie dba o siebie, pragną otoczyć go opieką i współczuciem. Jeśli partner przygnieciony jest natłokiem zmartwień pragną wiedzieć o tym, tak by nie czuł się osamotniony, dla czego wszystko to robią? Nie z żądzy kontrolowania, lecz z miłości!

Gość klopps
ta ksiazka jest gdzies w necie?

Gość guma_truskawkowa
nie rozumiem was, uwazam ze to mile i slodkie ze strony twojej dziewczyny, koobieta ma 25 lat to chyba nie dziwne ze mysli o dziecku ja tez czasem sie zastanawiam czy w ogole jestem plodna i bede mogla je miec...

Gość gonia35
a twoja kobieta nie rozmawiala z toba o dziecku , ze chce je miec?

Gość kazdy stylista ci to powie
jeśli dobrze się zna swoje ciało można sterować tak,by nie zachodzić w ciązę kiedy sie nie chce,a nie ze strachem wyczekiwac okresu!pokolenie tabsów!jak ktoś kontroluje swoja płodnośc to od razu chce ciązy!co za kretynizm!!!!

Gość gonia35
no wlasnie, racja ja kontroluje swoja temperature aby nie zajsc w ciaze :)

Gość wakingup
moze jej to sluzy wlasnie odwrotnie, za antykoncepcje ale powiem ci ze to clakiem fajne zobaczyc w praktyce ze faktycznie cos w tytm brzuchu sie dzieje takze rozumiem ze sie dobrze bawi z tym termometrem.....a moze to dlatego ze ty jej nie zadowalasz wystareczajaco, no ale zeby termometrem, troche cienko...

Zgadzam się z wakingup nie musi chcieć dziecka. Ja mierzę temperaturę przy pomocy cyclotestu. Stosuję metodę termiczną ale w celu zapobiegania ciąży. I uważam, że ta metoda jest skuteczna.

Gość tak myślę.........
Jesteście zaręczeni, planujecie ślub? W takim razie może ona chce mieć dziecko, ale po ślubie, a teraz chce poznać swój organizm, dowiedzieć się, czy jest płodna. Rozmawialiście o dzieciach, czy i kiedy chcecie je mieć? Jeżeli nie, to lepiej to ustalić przed ślubem.

Gość niekonieczny
jeśli wie kiedy ma płodne, to nie wpadnie jak nie będzie tego chciała. To rozsądne. Mierz z nią razem temperaturę, sprawdzaj, a potem polewaj ile fabryka dała :P

Gość sassssssssssssssssss
a może właśnie mierzy, aby NIE być w ciąży! to też sreodek antykoncepcji!

Gość amsndj
Twoja kobieta prawdopodobnie stosuje tzw. Termiczną metodę antykoncepcyjna. Tania, prosta i zero skutków ubocznych, w przeciwieństwie do np tabletek, po których można kopnąć w kalendarz z powodu skrzepow. Odwala kawał roboty dla Ciebie przy okazji, bo w niepłodne dni możecie dawać na całego au naturel :-D