Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to???

Wczoraj odczówałam

Polecane posty

Gość co to???

straszny ból w dolnej partii brzucha (po lewej stronie). Zaczęło się już rano gdy wstałam z łóżka... Z początku czułam lekki ból, z czasem nawet ustawał. Popołudniu ok. godz 15 znów się nasilił, a wieczorem już tak mnie bolało że nie mogłam wytrzymać... Miał tak ktoś może? Czym to mogło być spowodowane?

Gość co to???
ledwo zdążyłam dobiec do łazienki ale i tak zabrudziłam całą deskę klozetową obrzydliwą żółtą mazią:O

Ból jajnika.Ja zawsze w dni plodne a takze przed okresem mam ogromny ból lewego jajnika.Ginekolog powiedzial mi ze wszystko z nim jest ok,ze taka poprostu jest "jego uroda" :) A tak na marginesie-pisze sie odczuwalam ;)

Gość co to???
Podszywom to ja DZIĘKUJE!!!

Ból jajnika.Ja zawsze w dni plodne a takze przed okresem mam ogromny ból lewego jajnika.Ginekolog powiedzial mi ze wszystko z nim jest ok,ze taka poprostu jest "jego uroda" :)Jezeli ten bol bedzie sie Tobie nasilal to idz do lekarza bo moze to byc cos innego. A tak na marginesie-pisze sie odczuwalam ;)

Gość co to???
Właśnie się zastanawiałam czy to nie jajnik... Ale ja nigdy nie miałam takich dolegliwości:/

Ja tez nie wiedzialam co to bol jajnika az do czasu gdzy rok temu zaczal mnie bolec i zostalo tak do dzis.Ja mam taki ból ze chodzić nie mogę-z kazdym krokiem normalnie czuje ten jajnik :(

Gość co to???
To ja chyba też będę miała coś z tym jajnikiem bo miałam tak opisałaś że podczas chodzenia czuje się ten jajnik... Nawet gdy leżałam na łóżku i chciałam się obrócić na bok to nie mogłam.

Gość co to???
Dziękuje Ci że się w ogóle wypowiedziałaś:)

Gość co to???
Jednak sie pomyliłam z tym jajnikiem. To wielka kupa sie formowała w moim organiźmie. Włśnie wróciłam z kibelka, postawiłam tam takiego kloca że szok. Ale ból ustał. Dziękuję wszystkim za rady.