Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolte wlosy

plukanak na zolte wlosy jaka?

Polecane posty

Gość zolte wlosy

schodzilam z brazu na blond, zrobilam u fryzjera pasemka. wyszly zolte. nalozyla toner i w miare wygladalo. niestety teraz sie juz zmyl. zostaly zolte pasemka. jakiej plukanki uzyc/ srebrnej czy fioletowej? pomocy!!!

Gość ja tez mam zolte
jak to zmienic????????????????

Gość kup sobie lepiej srebrna bo
z fioletem jak przesadzisz to nie ciekawie to bedzie wygladac

możesz kupić fioletowy szampon do włosów z joanna lub delia. to jest do włosów blond który nadaje platynowy kolor więc napewno Ci pomoże a wystarczy pare razy umyc nim włosyy :)

Gość jgijg
po 1 powinnas zazadac od fryzjerki poprawy lub nie placic za usluge

Gość ja tez mam zolte
ooo nie wiedzialam ze takie plukanki daja platynowy odcien! wlasnie sie dziwilam jak widzialam fioletowe i srebrne plukanki :O a to plukanka czy szampon???? ja chcialabym tylko tego zoltego sie pozbyc...:O

to jest szampon cos koło 5 zł kosztuje ;) a ten z delia jest lepszy ładniej pachnie i jest do włosów blond to napewno Ci pomoze sama uzywałam do pasemek :)

Ja używałam tylko szamponu ( z Welli) po to, żeby włosy nie miały żółtawego odcienia, a takie własnie gołębi. Jak użyjesz zgodnie z zaleceniami z opakowania, to włosy nie będą fioletowe, żeby takie były trzeba trzymać szampon na włosach dużo dłużej.

ja uzywam PERFECTION z WELLA numer 8! bo to niebieska plukanka do wlosow blond najlepsza jaka mialam wlewasz 5ml tego niebieskiego plynu i rozcienczasz z 10ml wody masz pojemniki w tym juz zalaczone, wpisz sobie w google to ci wyjdzie, nie wiem czy dostaniesz to w sklepach chyba tylko w salonch niestety mozna kupic

Gość tez mam zolte
no to w koncu jakiego uzyc?? fioletowego czy srebrnego czy niebieskiego nawet :D bo nie wiem :( a jak wyjda nienaturalnie?

Gość zolte wlosy
wiedzialam ze nie wyjda jasne pasemka, choc mialam nadzieje ze nie beda takie zolte. no i nie spodziewalam sie ze toner tak szybko sie wyplucze. wiec mowicie ze lepsza srebrna plukanka?

Gość zolte wlosy
sory nie doczytalam. fioletowa oczywiscie. i zejdzie mi ta zolc choc troche. przygasi ja czy wybieli?

mówię wam ze ten szampon na 100 % wam pomoże dziewczyny mi tez pomogł bo miałam taki sam problem :)