Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje życie to parodia

Czy on jest normalny?

Polecane posty

Poznałam faceta, niestety tymczasowo mieszkamy 100 km od siebie, więc dużo rozmawiamy (a właściwie powinnam użyć czasu przeszłego) na gg, skype i tak dalej, czasem bez przerwy po 12h. Znamy się tydzień, jestem zauroczona, myślałam, że pasujemy do siebie i coś mogłoby z tego wyjść, bo znowu poczułam motylki w brzuchu, ale jak zwykle niewypał. Mianowicie facet ma do mnie pretensje, bo wczoraj dostałam od znajomych spontaniczną propozycję miesięcznych wakacji, zgodziłam się i jest afera, bo nie uzgodniłam tego z nim, a skoro nie uzgodniłam tego z nim to nie traktuję go poważnie. I zerwał znajomość dowalając mi na koniec, że muszę się lekko prowadzić skoro tak chętnie gadam z facetami o seksie (no to chyba normalny temat jest, dla mnie żadne tabu, faceta w życiu miałam jednego i nawet nie poszłam z nim do łóżka o czym go informowałam, więc jak mogę lekko się prowadzić?) Powiedzcie mi, kto tu jest bardziej pojebany, bo tego nie rozumiem? Nawet nie jesteśmy w związku, nie było żadnych deklaracji z jego strony poza tym, że mnie bardzo lubi, a się rzuca jakbyśmy byli małżeństwem. O co tu chodzi? :o

Chociaż byście mnie zmieszali z błotem i powiedzieli, że to ja jestem pojebana. Nie ma nic gorszego niż cisza :P

Gość Marlenko,czy imię Karolina
nie jest normalny jak większość ludzi,

W tej większości ludzi to chyba przewaga facetów. Wstąpię do zakonu, będzie mi w życiu łatwiej :(

Gość czym ty sie przejmujesz??
znalas go zaledwie tydzien i to wylacznie przez gg.. dziewczynooo....

Właśnie nie wiem czym ja się przejmuję, nawet koleżanka mnie opierdoliła, że sobie dupę kretynami zawracam. Ale taka już jestem, zawsze przeżywam jak Żyd okupację. Jeszcze tak bardzo mi trzeba faceta, że każda kolejna porażka przychodzi do mnie ze zdwojoną siłą, chyba jestem równie jebnięta jak ten facet :o

jego zachowanie dziwne jak na ten etap, to moze prowadzic do znacznej kontroli w pozniejszym etapie zwiazku,Ty tez wykazujesz tutaj duze zainteresowanie (widac z Twojego postu) zdecydowanie zbyt duze jak na ten etap. Podchodz w bardziej realistyczny sposob do tego

większość ludzi nie jest normalna,czy są normalni ględzący w internecie jakie to kobiety są wredne i złe i lecą na tę kasę, zamiast się trzymac się od nich z daleka,jeżeli tak ich nie trawią,

Gość raaaaaaaaaaaaaaaaaaj
bazienka ty to lepiej głosu nie zajmuj w tematach damsko-mekich bo uganiasz sie za jakims gównianym małolatem a on ma cie w dupie

Podstawowa cecha normalnego człowieka to to,że nie lezie na siłędo innych ludzi i nie udowadnia im potem jacy są siacy i owacy,

Gość ghgghjhjhjh
a czy ty jestes normalna? piszesz pierdoly na forum o jakims facecie? puknij sie w swoj tepy lepek i dorosnij, to moze znajdziesz kogos wartego siebie... durna dziewico pieprząca o sexie, niewiadomo po co.

To dobrze, że się obraził. Masz szansę na zakończenie tej znajomości i nie wiązanie się z facetem, który chciałby Cię więzić, albo popełniać samobójstwo po rozstaniu. Masz większe szanse na to, by czując się wolną poznać kogoś normalnego. :)

Związku żadnego nie było, były jedynie moje wyobrażenia jaki ten związek mógłby być :P Facet nic nie deklarował, "bardzo mnie lubi i mu na mnie zależy", ale chyba zależy aż za bardzo skoro zachowuje się jak tyran. Przeczytałam właśnie część naszej rozmowy i po ochłonięciu naprawdę widać, że facet ma coś z banią i chciałby mnie mieć na własność. Szkoda, że się tak późno obudziłam, a wcześniej dałam sobą manipulować. player, ja się strasznie szybko angażuję we wszystko, żyję w jakichś urojeniach, a potem się wpieprzam w patologiczne znajomości :o

Gość De u pe a
Marlenko,czy...--masz racje

I w ogóle chwalmy Pana za kafeterię, przyjaciółka tydzień mi tłumaczyła do czego to wszystko zmierza i nie potrafiłam zrozumieć, a jeden temat na kafe rozjaśnił mi umysł. To cud jakiś :D

Widzieliśmy się raz, właśnie w momencie kiedy się poznaliśmy, ale to była akcja na szybkiego - on do mnie zagadał, rozmawialiśmy jakieś 5 minut, musiał wsiadać w pociąg, więc dał mi swój numer. Od tego czasu kontakt jedynie wirtualny. Ogólnie to właśnie się odezwał i mnie zapytał czy przemyślałam sprawę, bo jeśli nie "to znaczy że moje przyjaciółki są ważniejsze od niego i on nie będzie żył w pięciokącie" i że jak to zmienię i je od siebie odsunę to mam się do niego odezwać. Co to kurwa ma być? :o:D

Gość adi_P
olej tego gostka nie jestes jego własnoscią a co on kupil ciebie ze chce miec tylko na wyłączność kopnij go w dupe bo nic nie jest wart

Gość adi_P
co to za facet zeby ci jeszcze ultimatium ci stawiał

Napisałam mu, że ma spieprzać i się zamknął. Boże, jaka ja jestem durna skoro obcy ludzie muszą za mnie myśleć. Tragedia :o

Gość psikutalineczka
on jest psychopatą, uważaj bo się może mścić... :/

Powiem szczerze, że tego się boję, bo mi na takiego mściwego wygląda. Ale mam nadzieję, że wyjdę mu z głowy tak szybko jak do niej weszłam :o

po tygodniu zwiazku takie rzeczy? po kilku latach to by to sie przerodzilo w cos jeszcze gorszego,mialas szczescie,dobrze ze to widzisz. Wyciagnij wnioski na przyszlosc.

Gość El Hombre
do "moje życie to parodia" Nie jesteś durna tylko moze naiwna bo uwierzyłaś ze to jest ten. Ale ciebie rozumiem ze szukasz bliskiej ci osoby faceta z którym będziesz mogła zwierzysz się pójśc na spacer przytulić się i.t.p.