Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszsza

gdzie kupię grube polarowe pajace na 104?? wie ktoś?

Polecane posty

moga być nowe lub uzywane, allegro juz obadałam, macie może namairy na jakieś sklepy internetowe?

Gość przeciez ta...
jezuu przeciez 104 to juz ma dziecko ok 2 lat chyba ty chcesz 2 latka w pajaca ubierac??????

Kurde Myszsza, aż się zerwałam żeby zobaczyć i sprawdzić rozmiar, bo mam taki, tylko kolor nie pasuje... Różowy.

Gość przeciez ta...
albo nawet 3 lat ...kuzwa nie wiem ale to jest rozmiar duzego dxiecka :O

Gość a jaka to byla firma energetyc
104 to 4ro latek!!!

Gość daasds
jezu kup mu piżamkę , mój 6 miesięczniak ma piżamkę a ty pajacyk

falea a gdzie kupilas ?? pizam amm ze 6- a moze i 16, ale on sie odkrywa i sciaga spodnie, jest nei do upilnowania, a poetm choruje bo zimno w domu w zimie, juz sie pzreziebil a jeszcze zimy nie ma :/ latwo powiedziec zaloz pizame D:D moj ma 2 lata i 7mcy skonczone a jak widze rozmiarowke to 104 tez sa jzu male, musi miec dl 90cm :)

tak-przegrzej go-bedzie zdrowszy

http://sklep.makoma.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=33037 prosze <stopka>22.05.2009 .... Klaudia nasz mały cud **** ci co odchodzą wciąż z nami są **** i żyją sobie obok nas ****patrzą z miłością na nasze dni ****czasem się śmieją przez łzy (..) ****czujesz ich pomoc gdy jest źle ****wiec gdy z ciemnością rozmawiasz to ****oni Cię widzą oni są </stopka> <stopka>22.05.2009 .... Klaudia nasz mały cud **** ci co odchodzą wciąż z nami są **** i żyją sobie obok nas ****patrzą z miłością na nasze dni ****czasem się śmieją przez łzy (..) ****czujesz ich pomoc gdy jest źle ****wiec gdy z ciemnością rozmawiasz to ****oni Cię widzą oni są </stopka>

nie znajdziesz bo nie produkuja pajacow w takim rozmiarze- u mnie w zimie jest 16 stopni w nocy a mały zdrowy jak ryba

Były w tesco wiosną, na wyprzedaży, a mała dostała w prezencie, jak Ci nie przeszkadza kolor - skoro do spania, to zmierzę długość i się dogadamy :)

Gość ciumciumek, dzizasssss:O
nie szukalam polarowych bo nie wyobrazam sobie ubierac dziecko na noc w polar:O chyba ze nie masz ogrzewania zima i 5 stopni w domu:O

u mnie w domu tez jest 16st w zimie i jestesmy wszyscy chorzy :/ nawet jak mamy cieplej to maly choruje bo spi bez koldry zawsze :/ mamo klaudii w tym linku sa tylko z bawelny i frotte a ja chce polar bo bawelna to za chlodna jest :/ a produkowac produkuja bo na allegro sa nawet w rozmiarach 122 :D ale w kosmicznych cenach uzywane po 22zl plus 10zl przesylka :/ i zwykle ktos wystawia 1 szt a ja bym kupila ze 4-6szt od razu, sama sprzedalam przed tygodniem pajac na 116 ale rozowy :D

jak nie produkują? Moja siostra ma 22lata i 172cm wzrostu, a śpi w takim polarowym pajacu :D wygląda to śmiesznie, ale ona lubi. Skoro dla dorosłych szyją to dla dzieci tym bardziej :)

Zmierzyłam, może być mały, bo od ramion do końca nogawki ma 68cm, jakoś mi się strasznie wielki wydawał wcześniej.

falea to o tym tesco jzu mi pisalas, bylam wtedy ale juz nei bylo :( a rozowy niestety nei moze byc :( tydzien temu spzredalam rozowy, moj wybredny dzieciak nie zalozy rozu :((( szukam caly czas w google ale we wszystkich sklepach sa tylko bawelniane albo frotte :/ tylko na allegro sa polarowe... trudno bede musiala wydac wiecej.. niektorzy sobei nei wyobrazaja spac w polarze a niektorzy tak jak ja nie wyobrazam sobie zakladac sexi koszulki do spania bo bym zamarzla :))) ja tez spie w polarowym dresie :) maz we flanelowej pizamie i jest nam dobzre :D

Gość ciumciumek, dzizasssss:O
kuzwa skoro ci dzieco marznie to wydaj te pare zlotych i kup!!!!! na sobie oszczedzaj a nie na jego zdrowiu :O

Wiem, że pisałam, ale to były inne, te o których pisałam, były z bawełny, a ten co mała dostała jest z polaru, takiego misiowego - no ale różowego. No masz przekichane, dosłownie, moja mała też nie uznaje piżam i przykrywania się czymkolwiek.

Właśnie chciałam napisać że na allegro ale widzę że tam już szukałaś. Taki mały a już ma własny gust - zero różu :D

a to zapytac juz nie mozna?? jak nie znajde taniej to kupie na all takie jak beda i za ile beda ale moze ktos jak raz wie gdzie sa polarowe duze pajace do kupienia, moze kupywal... chyba od tego jest kafe a nie tylko od pytan czy jestem w ciazy :/

Gość mysza to tadek duży
moja 4 latka nosi 104. Ale powiem Ci, ze pajace są bez sensu. Lepiej kup piżamkę 2 części ale dół ze stópkami. Widziałam kiedyś takie na allegro, ale nie wiem czy akurat w takim rozmiarze. No bo kiedyś przecież Tadzio zacznie sikać na nocnik i w pajacach mu będzie strasznie niewygodnie.

kupywał? chyba kupował

Ja dziś widziałam w sklepie polarowe pajace na wiek ... 7-8 lat więc nie cudujcie że takich nie produkują! Mój mały też wczoraj spał w polarowym pajacu, w domu temp w nocy 18 stopni, on oczywiście na kołderce bo po co się przykrywać :D

owszem jest duzy, a 2 czesci odpadaja bo on sciaga dol w nocy :( na nocnik juz sika, w nocy czasami wola, potrafi juz zatrzymac chwile wiec to nie problem sciagnac w tym czasie pajac :) probowalam juz wielu rozwiazan z tym przykrywaniem, nawet kiedys zalozylam temat na kafe i w sumie innej rady nie ma jak te pajace :/ wszelkie metody zawiodly

Paulinka widzialam ten pajac, jest odrobine za duzy ale to nie problem, ale to co pisalam wczesniej raz ze juz jest za 15 zl plus 6 przesylka a dwa to tylko 1 szt od tego sprzedajacego, kolejny znajde na innej aukcji i znow musze przesylke oplacic itd.. wolalabym taniej ale jak nie bedzie wyjscia to tak bede kupywac...