Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszsza

gdzie kupię grube polarowe pajace na 104?? wie ktoś?

Polecane posty

Myszsza - ja kupowałam w Irlandii, w PL sklepach nigdzie nie widziałam ;( Na allegro było sporo ofert sergo czasu i nie wiem jak zapatrujesz się na ciuchbudy ale tam też tego sporo często jest.A co do mądrych, którzy są zdziwieni, że dwulatka ubiera się w pajace - trochę wyobraźni, każde dziecko jest ine, moja córa notorycznie się odkrywa. W piżamie spała 2 razy. Efekt? Odkryte dziecko, gołe plecy, spodnie zdjęte, lodowate całe nogi. O.

te po 79zl to dziekuje ale za taka cene to wole pizamy pozszywac :D a ten z thomasem i inne to juz obadalam sprawe i sprzedajacy mi odpisal z wymiarami ale te wymiary to sa malutkie wg mnie to rozmiar ok 86 a nie 104 no ale tak jak wiekszosc z was pisze 104 to 4 latek a nie niespelna 3 latek :) od tej sprzedawcy tylko ten na 4-5lat pasuje mi wymiarami i zamierzam go kupic :) allegro sledze od ok tygodnia codziennie w tych celach :D

Gość ja nie jestem zdziwiona tylko
podziwiam bo mój 2 latek od kiedy skończył rok nie zaśnie jak ma coś na stopach. Jakbym mu założyła pajac ze stópkami to by się zapłakał z rozpaczy. Zresztą rozumiem go bo sama nie potrafię spać w żadnych skarpetkach.

nglk wiem ze w ciuchlandach mozna trafic bo tak juz kupilam kilka rok temu i niedawno ten rozowy :) ale z racji mojego stanu nie nadaje sie juz na polowania po lumpeksach :(( a za 3 tyg jak urodze to tym bardziej z noworodkiem nie uda mi sie kupic nic w ciuszku :/ a to spora oszzcednosc bo w ciuchu zwykle takie pajace placilam po 7zl max, wlasnei myslalam ze moze w pl sa w jakis sklepach internetowych tez polarowe ale jak widac udaje mi sie znalezc tylko bawelne i frotte

Gość ja nie jestem zdziwiona tylko
mysza a nie myślałaś zamiast pajacy kupić mu śpiworek? Jak się wsunie w śpiworek to nie tak łatwo mu będzie się rozkopać, a sa takie fajne dla przedszkolaków że to frajda dla dziecka.

mamy 2 spiworki, jeden dzieciecy drugi juz taki dorosly ale tadek nie chce po prostu sie przykryc i nie lubi byc spetany on w nocy wstaje, chodzi, przekreca sie, tak jest od urodzenia, juz jako kilku tyg dziecko rozkopywal sie a na spiworek reagowal rykiem :/ widocznie taki typ :( takze spiworki probowalam, i to rozne, tak samo usilowalam wiazac koldre, zapinac na zamek z boku i nic... byc moze moj blad ze niemowlakowi pozwolilam sie rozkopywac, moze gdybym nie reagowala na te ryki tylko sila go przyzwyczaila do spiworka to dzis nei byloby takiego problemu, ale teraz to juz za pozno..

Gość pandemonia
Myszsza, a nie możesz na ciepłych dwuczęściowych piżamkach przyszyć guziki - np. na bluzie dwa z przodu i dwa z tyłu, a przy spodenkach (rzy gumie na górze)takie pętelki z gumki czy tasiemki??? Zobaczysz sobie jaka jest wygodna wysokość przyszycia tych guzików i pętelek, żeby nic dziecka nie uwierało i nie było zbyt ciasne - i moim zdaniem to się sprawdzi. Możesz kupić tańszych ciepłych piżamek, a guziki i metr gumki drogo nie wyjdzie. Mały nie powinien sobie tego zdjąć, bo nie rozepnie się ze wszystkich guzików:) Tylko będziesz musiała chwilę poświęcić, żeby to poprzyszywać:)

Autorko, a spiwork do lozka wyprobowalas? Zapinany na zamek i guziki? Moja sie nie odkrywa,rano robi awarture bo wstac nie moze :D

Gość nie ma takich rzeczy, ale
jak rzeczywiście masz tak duży problem z rozkopywaniem się dziecka w nocy, to może kup dziecięcy śpiwór na suwak? coś takiego: http://motherhood.pl/i/products/kup/16_1.jpg wymiary tego na zdjęciu wyżej to 110x70 cm, a po rozsunięciu i rozłożeniu jak kołdry 110x140 cm firma która je robi to motherhood (100% polska marka), mają do wyboru 3 wzory, a cena za sztukę to 119 zł w ich sklepie internetowym (wiem, wiem, trochę dużo, ale może na allegro ktoś będzie miał taki używany...). te śpiworki nadają się też do przedszkola na leżakowanie.

juz pisalam wczesniej ze spiworki odpadaja, czytajcie zanim cos napiszecie :) na niektore dzieci spiworki dzialaja a na wiekszosc nie :/ w przedszkolu mieli kupione dla wszystkich i efekt jest taki ze spi tylko kilka dziewczynek a reszcie dyrektorka musiala kupic zwykle polarowe kocyki :) sprobuje jeszcze z tymi guziorkami miedzy spodniami a koszulka :D poki nie ma mrozu to mozna eksperymentowac, co i tak nie zmienia nic w tym, ze chętnie kupię pajace :)

Gość Nie chce mi sie wpisywac nicka
Ale w rozmiarze większym niż 92 to nie ma na rynku. Żadna firma na świecie ich raczej nie robi. A nie możesz kupić mu długiej koszuli nocnej z działu dla dziewczynek (są też w ciemnych i neutralnych kolorach) i wciągnąć ją w spodnie od piżamy? Wtedy sa mniejsze szanse że będzie miał odkryte plecy. A na stopy podkolanówki ze wciągniętymi nogawkami od piżamy. Osiągniesz ten sam efekt co z pajacem.

wpisz sobie w allegro pajacyk np 110 i zobaczysz ile jest na rynku takich :)))

Ale one są bawełniane, a ty chciałaś polar, a takich to nie ma. A jak są to pewnie albo za małe albo za drogie.

sa polarowe sa... a czy drogie no sa drozsze niz bawelniane ale coz... mnie bardziej chodzilo o to czy gdzies w pl w sklepie dostane np 3-4 szt polarowe, ale jak widac tylko za granica mzona kupic polarowe duze :) sprawa obadana w DE sa nowe polarowe po 12 euro za szt :)

A nie sorry, są i polarowe za 50 zł. To czemu ich nie chcesz kupić?

bo szukam takich po 20zl max uzywek od 1 spzredawcy kilka :) jak nie znajde to kupie po 12 euro :)

no niezbyt fajne bo bez stopek :/ a 55zl to nie 12 euro :) 1eu=3,92 obecnie a jeszcze pzresylka... a tak mi tesciwoa kupi i przywiezie w pazdzierniku

za ten niemiecki zapłacisz średnio 48 zł za sztukę przy aktualnym kursie euro. czy ja wiem, czy to tak tanio? chyba bez różnicy, bo next na allegro kosztuje niewiele więcej... używane carter'sa i h&m są jeszcze tańsze, po około 20 zł/szt. powodzenia! :)

euro dzis jest po 3.99429746 czyli prawie 4.0

Gość Domiś
Dnia 26.08.2010 o 19:35, Gość a jaka to byla firma energetyc napisał:

104 to 4ro latek!!!

Mój syn nie dawno skończył 2 latka i ma rozmiar 104... Ja nie widzę problemu na to żeby ubrać dziecko do spania w śpiochy, pajacyki czy coś.  Chodzi o wygodę dziecka A nie wygląd i że nie powinno chodzić w takich ubraniach ... 

Gość Gosc

Ja tez ma corke 2, 5 roku. Spi w takich pajacach. Teraz ma r.98, ale w h&m mozna kupic 104. Do spania są super.

Gość Gość

Po co wy to kupujecie nowe za furę pieniędzy jak można używane? Przecież dziecko i tak zaraz wyrośnie. Ja sprzedaje w necie co juz nie potrzebne i kupuję nowe dzięki temu nic mnie nie kosztują ubranka. Biedna nie jestem ale szkoda by mi było tyle kasy w błoto wyrzucać.