Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HYZIA GYZIA

PROSZE O WYJASNINIE WYNIKU USG PRZEZPOCHWOWEGO.

Polecane posty

witajcie, bylam dzis na usg, dostalam wynik , niestety lekarz malo rozmowwny, powiedzial tylko-wszystkow porzadku. oto ,co napisal;) macica w przodozgieciu, niepowiekszona, endometrium jednorodne grubosci-8 mm. jajnik lewy slabo widoczny, jajnik prawy niepwoiekszony prawidlowej struktury z pecherzykiem dominujacym-20mm wolnego plynu w zatoce douglasa nie stwierdza sie. cykle amm srednio 28 dniowe, usg bylo w 14 stym dniu cyklu. bede wdzieczna za info .

wprost uwielbiam tajemniczych lekarzy, ktorzy są skarbnicą informacji i na wszystko potrafią powiedzieć tylko "jest ok"

ja tez, wsciekla jestem jak cholera, jak nie pojdzisz prywatnie i nie zaplacisz no nawet nie chche im sie geby otworzyc:/ moze ktos pomoze? prawdopodobnie jestem przez owulka z tego co zdazylam poczytac an necie, ale wiem ze mam podwyzszona prolaktyne wiec mimo teog ze ze jest pecherzyk to moze on nie peknac? i nie dojdzie do owulki? usg robilam tez z tego powodu ,ze zawsze podczas okresu boli mnie lewy jajnik -tak ze ledwo chodze... a lekarz stwierdzil; wszystkow porzadku;;...

czy to ze mam przodozgiecie to jest jakas wada? a co do tego slabo widocznego jajnika to tez jestem ciekawa ale od tego lekarza co robil mi usg to sie nie dowiedzialam...

macica powinna być przodozgięta, więc spokojnie a ten jajnik dziwne, że nie jest widoczny

Gość fbnmii
przodozgięcie macicy jest prawidłowe, przy tyłozgięciu możę być trudniej zajść w ciążę.