Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhw9

Dlaczego Policja nie walczy z aborcją nielegalną?

Polecane posty

Gość dhw9

Dlaczego kobiety dokonujące nielegalnie aborcji nie są ścigane? Dlaczego nie są ścigani lekarze dokonujący nielegalnych aborcji? Uważam że to skandaliczne że Policja po cichu przyzwala na łamanie prawa! Jak i skandaliczne jest że w myśl prawa kobietą dokonujących aborcji nic nie grozi, a jedynie lekarze ją wykonujący powinni być ścigani! Miejsce dziwek które dokonały aborcji bo nie chciały dziecka po prostu est na stosie. Te dziwki powinny być palone na stosie!

Gość omfg omfg
policja działa jak jej prawo zagra, nie ma jasnego przepisu, nie ma ścigania 🖐️

a jak bylo pod Krzyzem? tez obroncow wynosili sila, a w ogole nie scigali tych co ich atakowali w wulgarny sposob, nawet fizycznie. Policja i sily specjalne u nas sa wykorzystywane tak jak jest akurat w interesie partii rzadzacej. Ale sprobowalabys nie zaplacic podatku to ich skutecznosc bedzie nieporownywalnie wieksza.

Gość dhw9
No tak. Ale w myśl prawa powinni ścigać lekarzy dokonujących nielegalnych aborcji! Gdzie więc prowokacje policyjne? Czemu w mediach słyszy się o spektakularnych akcjach przechwycenia wielkich transportów narkotyków a nie słyszy się o spektakularnych akcjach rozbicia mafii aborcyjnych!?

Gość dhw9
Do tego jeszcze na Polsacie prowadzą chyba jakąś kampanie promująca aborcję. W przeciągu 2 tygodni podajże już 3 raz mówili w wiadomościach o dokonywaniu aborcji za granicą i że w Polsce takie zacofanie bo to nielegalne jest.

Gość dhw9
Policja powinna walczyć z tym procederem stanowczo! Powinna dokonywać prowokacji, powinna robić naloty, ścigać kobiety dokonujące aborcji!

Gość NapiszęTeraz
dhw9 urodziłabyś dziecko z gwałtu albo dziecko własnego ojca ? Urodziłabyś dziecko wiedząc , że przy porodzie umrzesz ? Polska jest zacofana i trzeba o tym mówić .

Gość Pani Aborcja
Ja tam lubie aborcje

Gość vnm
o matko nastepna dewotka :O...zajmij się własną dupą :O:O

😴🖐️))) Proponuję od razy pytania zadać pod własciwy adres, Np: "Boże po co to wszystko?" :P

Gość juiiy
o ludzie, zajmij sie babo wlasnym zyciem🖐️

Gość a z legalna ma walczyc?
daj spokoj

Gość dhw9 do NapiszęTeraz
weź głupia pizdo się najpierw czytac naucz kurwo pierdolona szmato chyba kurwo wyraźnie napisałem że chodzi o nielegalną aborcję a w takich kurwo przypadkach jest legalne ty szmato pierdolona nie wciskaj mi kurwo że napisałem coś czego dziwko nie napisałem

Gość szafalov
Jak ciąża niepożądana to trzeba bękarta przyszłego wyskrobać!

Niezła z Ciebie hipokrytka. Palone na stosie? A czym się różni zabicie dorosłego człowieka, od zabicia nienarodzonego? W sumie to jest jeszcze gorsze. Nie pochwalam aborcji, ale na pewno są takie przypadki, w których to właśnie było najlepsze rozwiązanie. Poza tym ciężko jest złapać takich lekarzy. Jest ich mnóstwo i chowają się za słowami "wywoływanie miesiączki". Nikt tego nie zgłasza, bo wiedzą o tym tylko Ci, którzy się tego podjęli. W Polsce dzieją się dużo bardziej skandaliczne rzeczy, niż nielegalna aborcja. Nawet gdyby zlikwidowano ją całkowicie, to kobiety jeździłyby za granicę by usunąć ciążę. Radzę pomyśleć nad sprawami bardziej istotnymi, takimi z którymi może jeszcze będzie dało się coś zrobić. ;)

Gość prowokacje to chyba gliny
zrobiły jak ciebie skrobali no i nie zdążyli spytaj gówniarzu matki, babci, ciotek i innych z rodziny o aborcję. Jak się dowiesz ile z nich usuwało ciążę to wtedy tu wróć i się wypowiadaj o dziwkach i paleniu na stosie

Gość aefefdedwe
Najlepsza aborcja byloby oddanie dziecka w dobre rece i strzelenie sobie w leb przez taka kobiete:)

Do "Napiszę Teraz" chyba mało się znasz na polskim prawie. :P W Polsce aborcja jest legalna pod trzema warunkami: 1. Ciąża jest wynikiem gwałtu. 2. Ciąża zagraża życiu lub zdrowiu matki. 3. Płód jest nieodwracalnie uszkodzony, lub zdeformowany. (Chodzi o różnego rodzaju choroby wykrywalne we wczesnej fazie rozwoju.)

Gość ale siaraaaaa
"dhw9 do NapiszęTeraz weź głupia pi**o się najpierw czytac naucz k**wo pie**olona szmato chyba k**wo wyraźnie napisałem że chodzi o nielegalną aborcję a w takich k**wo przypadkach jest legalne ty szmato pie**olona nie wciskaj mi k**wo że napisałem " ale poziom..zycia poczetego broni a slownictwo jak najgorszej szmaty z burdelu ;/

prowokacje to chyba gliny "spytaj gówniarzu matki, babci, ciotek i innych z rodziny o aborcję. Jak się dowiesz ile z nich usuwało ciążę to wtedy tu wróć i się wypowiadaj o dzi**ach i paleniu na stosie" a dlaczego akurat ich? ja się dziadka pytałem ile osób zabił na wojnie, ja też bym chciał tak jak on a nie mogę bo mi prawo zabrania, dlaczego jakaś kurwa ma prawo zabijac a je nie?

To oczywiste że aborcja w sytuacji zagrożenia życia czy zdrowia matki, że po gwałcie czy jak płód jest uszkodzony powinna być dopuszczona bo nikt nie ma prawa decydować za kogoś czy ten chce umrzeć żeby urodzić dziecko czy chce żyć kosztem dziecka. Ale aborcja bo się nie chce dziecka, bo się wpadło to jest zwykłe morderstwo. Aborcja to nie środek antykoncepcyjny a jak się rucha w cipę a nie w dupę to trzeba się liczyć z konsekwencjami.

Gość 7345893478564
Czy te zwyrodniale kobiety nie moga poprostu oddac tego dziecka?

"Czy te zwyrodniale kobiety nie moga poprostu oddac tego dziecka?" No właśnie. Jakie siano trzeba mieć w mózgu żeby wybierać zabicie dziecka? Przecież nie problem oddać go, nikt za to łba nie urywa i jest taka możliwość prawna. Ale łatwiej zabić niż się męczyć 9 miesięcy.

Gość juiiy
o, wlasnie w tvn mowia o turystyce aborcyjnej:D:D

Gość 7345893478564
Poza tym dzieci coraz mniej sie rodzi i jeszce aborcja? Jesli nawet co rok wykonuje sie te kilkadziesiat tysiecy aborcji to i tak bardzo duzo. jakby co rok wybili jedno miasteczko. Straszne to jest.

Gość do popieprzonego autora
nie jestes kobietą wiec nie masz prawa głosu chamie do n-tej potęgi takich jak ty powinno sie trzebic zebys nie przekazywal genów CHAMIE

Gość Po co oddawać
do domu dziecka!!!!!!