Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinkaDzieczynka

kolczyk w pepku, prosze oo rady

Polecane posty

Gość MalinkaDzieczynka

zrobilam sobie kolczyk w grudniu 2009r. Od tego czasu cały czas mi ropieje ;/ i robi sie gródka po jednej stronie. 2 dni temu zmieniłam kolczyk, ale to nic nie dało ;/ nawet pogorszyło sprawe ;/ teraz jestem bez kolczyka, przemylam woda utleniona i nie wiem co dalej robic :/ wlozyc ten leczniczy czy poczekac.. czuje z emam pelno ropy w tej dziurce.. co robic?

Gość MalinkaDzieczynka
z tej dziurki leci krew i wystaje mi cos :/ pomozcie :(

włoz kolczyka i go zostaw i nie ruszaj a sie zagoi a jak bardzo to wyjmij bo mozesz miec nawet raka od takiego czegos

Gość MalinkaDzieczynka
uzywalam masci tribiotic, pomoglo ale na chwile ;/ znow to samo..

Gość MalinkaDzieczynka
czuje górdke, tam gdzie powinna ta szyjka z kolczyka byc.. z dolnej dziurki mi leci ta ropa, teraz krew i cos wystaje ;/

Gość MalinkaDzieczynka
nie wiem czy uda mi sie wlozyc kolczyk bo boli... :/ szybko dziurka w pepku zarasta? co tma moze byc ;/ jaka moze byc tego przyczyna ;/

Gość NapiszęTeraz
Kolczyk w pępku to jest żenada , robią go sobie same zdziry . Aż wstyd , że nazywają to gówno piercingiem :O Niech Ci pępek zgnije .

Gość kiim
idź do lekarza, kosmetologa czy kogoś takiego. co my zrobimy na odległość?

Gość Słuchaj dziecko
Jak się nie dba o przekucie to się ma ropę , ciągle używaj maści i przemywaj wodą utlenioną kolczyk rano i wieczorem , a nie zostawiłaś pępek sam sobie :O Dzieci się za piercing biorą :O

Gość MalinkaDzieczynka
dbałam i robilam to co mi ten koles kazał, przeciez on sie zna na rzeczy ;/

Gość MalinkaDzieczynka
włozylam ten leczniczy, przemyłam woda utleniona i posmarowałam tribioticiem.. smarowac rpzez tydzien bede, bo tylko tyle zalecaja. A woda cały czas

Gość Holaolaaaaaaaa
ja mam intymny piercing:P:D typ kazal mi woda solona to przemywac,przez 2 tyg x3 dziennie.a robilam to tak ze do kieliszka:letnia przegotowana woda i do tego troche soli... i przykladac to do miejsca,ale nie oklady,tylko caly kieliszek przytrzymac przy tym i pomoglo.aaa i do tego bepantenem smarowalam.

Gość MalinkaDzieczynka
modny czy nie, zrobilam go dla siebie.. w miejscu intymnym bym w zyciu nie robila ;)) bałabym sie, ze mi cos uszkodzi ;D

Gość MalinkaDzieczynka
a bolało Cie? ja poczulam nieprzyjemne ukłucie ;D

Gość fdssdfsdf
tez mi sie dlugo papralo po przekuciu ale bardziej ropne.. mysle ze moze dobrze by bylo dac temu wyschnac a nie jeszcze smarowac...

Gość żadna kobieta nie jest
Jest nawet seksowny, lepszy w pępku niż w brwi czy na sromie a już najgorzej jak jest w wardze :O

Gość MalinkaDzieczynka
fdssdfsdf - o to chodzi ze nie wysycha ;/ ciagle ropieje.. dopiero jak jestem w wannie to czuje ze ta ropa wyplynela, a potem znowu to samo ;/

Gość GTI
Masz uczulenie...

Gość goniąca byki
grudka , a nie gródka :o przekłuciu , a nie przekuciu - przekuć to sobie możesz miecz na nóż do krojenia chleba :o np.

Gość fdssdfsdf
chodzi mi o to zebys moze nie smarowala tego jakis czas i bedzie ok bo tak to sie "packa" ewentualnie woda utleniona przemyj.... ja tylko tak robilam ale to bylo 7 lat temu :D

Gość MalinkaDzieczynka
to bym miala jakies plamy, albo swedział.. widzisz, jak mam leczniczy jest ok, tylko ta ropa.. a jak zmienilam kolczyk na inny to wlasnie mialam zaczeriweniona skore, szczypalo, swedzialo wiec zmienilam znow na ten leczniczy..

Gość może coś Ci się
do rany dostało, coś, co nie wypływa z ropą. Może tu jest przyczyna. Wyjmij kolczyk i wtedy wybadaj palcami czy czegoś tam nie ma.

Gość może coś Ci się
albo masz uczulenie na srebro. Z tego masz ten nie leczniczy kolczyk? Może jak Ci się to zagoi to kup złoty.

Gość MalinkaDzieczynka
przepraszam za bledy.. nie wiedzialam jak sie pisze grudka, a jesli chodzi o przeklucie to literowka.. słuchaj, po zrobieniu kolczyka musialam smarowac woa utleniona, potem zaczelo sie paprac wiec kupilam tribiotic, bylo wszystko ok i skonczyalm, znowu zaczal sie paprac, ale juz nie smarowalam.. czekalam az przejdzie i nie przeszlo ;/ myslalam ze wina kolczyka, zminialm na inny i jeszcze gorzej to wyglada ;/ dlatego mam znow leczniczy.. przemylam woda i mascia posmarowalam zeby jakos znow to ustapilo :( ehh sama nie wiem co robic, gdybym wyjela kolczyk, balabym sie ze mi dziurka zarosnie

Gość MalinkaDzieczynka
jak wyjelam kolczyk czulam ta grudke, chcialam wycis i nie umialam ;/ poleciala krew i cos odstajacego i tak zostało.. na zd troche widac krwi w dolnej dziurce. Na srebro nie mam uczulenia, takbym wszedzie miala swiądy... ten 2 kolczyk, ktory nie byl ze srebra, to owszem uczulenie wystapilo. Dlatego znow mam ten leczniczy

Gość funky punky flashy shoes
Nie wierzcie tak wodzie utlenionej! Gdy zaczęło mi się wrastać zamknięcie od kolczyka (w uchu), poleciałam do lekarza. Co mi powiedział? Że woda utleniona to siedlisko bakterii (what??? też byłam zdumiona) i lepszy jest KWAS BORNY.