Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaMisiaMisia

Dzisiaj mu TO powiem. Mam nerw, bo to ja będę tą "rzucającą".

Polecane posty

Gość MisiaMisiaMisia

Zniknął mój temat... :( Pytałam Was, czy mam zakończyć swój związek słowami "Poza urodą nie masz nic do zaoferowania". To typ macho, pewniaka. Zimny jak lód,zero empatii, czułości. Nie potrafię być z takim człowiekiem. Zamykam nasz wspólny rozdzial, który trwał 7,5 (sic!) lat... no i jest mi jednocześnie i żal, i smutno, ale wiem, że innego wyjścia nie ma. On będzie TU pod oim domem za 2 godz....

Gość zaciekawiona!1111
i jak?

Gość MisiaMisiaMisia
Na razie dobrze. Robię mu loda

Gość MisiaMisiaMisia
Wrociłam słuchajcie, biegnę do toilet, bosię zsikam i chętnych zapraszam i prosze o opinie.

Gość MisiaMisiaMisia
No więc... powiedzialam na spokojnie co mnie bolało przez ostatnie 3 lata (!) i większośc była spowodowana własnie z jego ignorancka postawą wobec mnie, co mialo odbicie w wielu sytuacjach. Bo brak uczuć i zero empatii to nie tylko brak czułości, ale cos ponad to. Uslyszałam, że... on nie będzie mnie ani cmokał, ani chodził jak gówniarz za rękę, bądź obejmował mnie, bo to będzie dla niego nieprawdziwe, a wymuszone :| Więc powiedziałm,że rozumiem i nie zamierzam nic więcej na nim wymuszać i pożegnałam się.