Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksywa1986

Zdradziłam!!!!!!!

Polecane posty

Gość ksywa1986

i co dalej?

Spoko, nie przejmuj się, to nie twoja wina. Wasz mózg nie jest w stanie kontrolować tego co robi wasze ciało. Tylko pierwszy raz jest najgorszy, bo pojawiają się szczątkowe wyrzuty sumienia, później już pójdzie z górki. Zero refleksji na ten temat i tylko czerpanie przyjemności.

Gość ksywa1986
właśnie się przejmuję...żałuję strasznie a wyrzuty sumienia i kac moralny nie dają mi normalnie funkcjonowac. Najgorsze ze tamten chce jeszcze i jeszcze a ja nie moge na niego patrzec... Za to mój facet, w sumie to nas zbliżyło, jesli w ogóle to mozna tak nazwac, wiele zrozumialam i mam wrażenie że teraz może byc lepiej miedzy Nami... Może i gadam głupoty, ale...tak wlasnie jest! Cięzko:(

Gość innaaaa
Oj Dominik,Dominik jestes jak ten kon z klapkami na oczkach:) zaskocze Cie moj mozg dziala calkiem sprawnie,nie zdradzam ,nie zdradzalam i nie bede zdradzac.z drugiej strony jakbym miala za partnera takiego dominika to bylabym wystawiona na wielkie pokuszenie:)

Autorko ty po prostu zdradziłaś swojego chłopaka z miłości do niego. Także jesteś usprawiedliwiona, zdradzasz bo kochasz .

Gość dfgdfsgdf
zdradzasz bo kochasz . buahahahhahahahahah dobre trzeba zapamietac

Gość ksywa1986
nie nie zdradzilam bo kocham. zdradzilam bo wtedy czegos brakowalo mi w moim zwiazku.czulam sie potwornie samotna. Ale od momentu kiedy zdradzilam zrozumialam ze jednak nie moge stracic swojego obecnego partnera bo mi z nim dobrze i z nikim nie bedzie mi lepiej...od tamtego czasu nasze stosunki sie polepszyły znacznie a ja no cóż.zrozumiałam ze jest mi najblizszy. nawet nie odczulam przyjemnosci z tej zdrady.zero orgazmu, zero rozkoszy.myslami bylam przy moim obecnym... sama juz nie wiem czy to nromalne?

Oczywiście, że normalne. Każdej kobiecie na widok sterczącego, pulsującego kutasa spadają majtki i wy nie macie na to żadnego wpływu. To nie była zdrada, ponieważ jak brałaś go do buzi to myślałaś o swoim chłopaku, a że był to inny penis to nie ma to znaczenia. Najważniejsze ze twój moduł decydujący w kroczu przekazał informację do mózgu, że twój chłopak jest jednak lepszy i to w nim ulokujesz swoje uczucia.

Gość dziuba79
no to juz wiesz jak to smakuje i wiecej tego nie zrobisz....

Gość tez_popieprzony
Dominik masz u mnie browca ;).

Gość dziuba79
no i bron BOZE nie mow o tym Twojemu facetowi! jesli to byla jednorazowa,nic nie znaczaca zdrada,to tylko go zranisz tym wyznaniem....:( a Twoja skrucha i zal nic mu nie pomoga...(

Gość hahahahahahahahaha
Dominika na bank zdradziła jakaś panna:D i siedzi teraz na kafe i płacze:D

Gość rybeczka299393
nie powiem mu.wiem ze by go to zabiło i zniszczylo jego dalsze zycie uczuciowe.zrobilam to nie wiem czemu.moze dlatego ze nam sie nie ukladalo zbyt dobrze? Nie wiem. zdradzilam.wystarczy.wiem ze to byl blad i wiem ze bede za to placila do konca zycia...

Gość hahahahahahahahaha
Każdej kobiecie na widok sterczącego, pulsującego kutasa spadają majtki i wy nie macie na to żadnego wpływu Mamy, bo majtki spadają tylko przy tych największych:D

Gość dziuba79
nie zadreczaj sie tak,bo dzis jest swiat tak ulozony,ze kazdy kazdego oszukuje,zdradza i to jest na pozadku dziennym...-niestety:( Jest bardzo malo malzenstw z wieloletnim stazem ,gdzie malzonkowie byli i sa sobie wierni.... Takie mamy czasy.

Gość wsdfghrrt
Zdradziłaś. Jak nie będziesz tego robić dalej, to zapomnij o tym. Wymaż to z pamięci i tyle.

Gość idźta się wieszać
Ręce opadają na takie qrestwo, kłamstwo, obłudę... Żal tylko tego zdradzanego chłopaka :( Dla porządku:jestem kobietą

Gość dziuba79
ŻAL to jest tu czytac co niektorych wypowiedzi.....

Gość 111111111
To teraz skoro jak Ci 'czegoś' brakowało poszłaś z 1szym lepszym dać sie wytrzepać, żyj z tym paskudo. I te żałosne wytłumaczenia - czegoś brakowało, teraz mi to uświadomiło itd. To teraz daj swojemu facetowi coś sobie uświadomić i pozwól mu pójść i wytrzepać 1szą lepszą. Co już tak 'oczywiste' to nie jest co.

Gość źle dziewczyna
ale skąd ta nienawiść? Ona tu popełniła błąd a wy w innych sprawach a więc najpierw pogardzajcie sobą a potem innymi... to jest dopiero obłud... ko jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem... Można krytykować ale nie obrażać, te teksty świadczą o was a nie o autorce tematu ( choć jeszcze raz zaznaczam że nie jestem za tym co zrobiła - bez dyskusji tego się nie da usprawiedliwić)

Gość źle dziewczyna zrobiła
ale skąd ta nienawiść? Ona tu popełniła błąd a wy w innych sprawach a więc najpierw pogardzajcie sobą a potem innymi... to jest dopiero obłuda... kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem... Można krytykować ale nie obrażać, te teksty świadczą o was a nie o autorce tematu ( choć jeszcze raz zaznaczam że nie jestem za tym co zrobiła - bez dyskusji tego się nie da usprawiedliwić)

Gość PALLAIa
zdradzam się z wypowiedzią powyżej

Gość a kogo to obchodzi...
🖐️

ksywa1986 Zdradziłąś.!!!! Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Wyrzuty sumienia ? Tak dzisiaj, jutro , może jeszcze z miesiąc. Po roku będzie to tylko wspomnienie przykrego incydentu. Piszesz, że to zbliżyło ię do Twojego faceta. Pięknie. I nie zwracaj uwagi na Dominika. Jego jeszcze trafi ten obłęd miłości. Ciesz się, że pomogło Ci to spojżeć na Twój związek inaczej. Więc bądź szcęśliwa i nie skarż się. Lepiej być szczęśliwą, po przykrym doświadczeniu, niż miałabyś rozejść się z chłopakiem u TEGO żałować całe życie. Wiesz jak to smakuje. Prawdziwy dylemat będzie wtedy, gdy Twój facet Cię zdradzi. Wtedy poczujesz prawdziwy smak zdrady. Z kpiną napiszę. " ŻYJ < KOCHAJ I NIE ZDRADZAJ WIĘCEJ" i pamiętaj jak to boli. Ale kanał

Gość hgfhfghfgh
Gratulacje wlasnie stalas sie QRWA szmatlawcu

Gość mogłas nie zdradzac

do hgfhfgfgh Ciebie nie zdradziła, Jesteś tylko zwykłym chamem. Brak Ci innych słów. Pozostaniesz zawsze ograniczonym debilem. Naucz się obcować i rozmawiać z ludźmi innym językiem. Przestań być prymitywem i ograniczonym debilem

Gość zalamka78
Do ksywa1986 Witam. Wiem że to jest trudne dla ciebie. Jeśli to był raz jedyny to na pewno się nie przyznawaj do tego partnerowi bo wszystko zniszczysz a i możesz go stracić. Długo jesteś z partnerem? Zależy też jak wam się układa w związku. Pisałaś że czegoś ci brakowało, a teraz jest ok? Trzymaj się i nie puszczaj pary z gęby jeśli go kochasz bo będziesz żałowała.