Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagódka993

Kocham Go !

Polecane posty

Gość Jagódka993

hej dziewczyny, w czerwcu zerwałam z moim chłopakiem ponieważ nasz zwiazek był związkiem na odległość. Jednak on zaproponował żebyśmy byli przyjaciółmi.. zgodziłam się i codziennie ze sobą gadaliśmy, aż wreszcie kiedy on znalazł sobie nową dziewczynę coś we mnie trzasnęło i od razu uświadmoiłam sobie że byłam jakaś głupia zrywając z nim! Przecież go kochałam i kocham nadal...teraz jednak od sierpnia jest on singlem ale bardzo sie zmienił i praktycznie podrywa każdą dziewczyne jednak do mnie ma szczególną słabość.. Wczoraj mieliśmy bardzo poważną rozmowe i on chce spróbować jeszcze raz, ja też.. a dziś chciałabym mu powiedzieć że nadal go kocham i jestem pewna tego że chcę jeszcze raz z nim być. Tym razem na bank nic głupiego nie odwalę! Do was mam więc pytanie, w jaki sposób mogę mu o tym powiedzieć [ o tym że go kochamm.. bardzoo ] .. ?

Gość rybeczka299393
"Bardzo Cię kocham"? Może tak?

Gość właśnie tak jak nam!
no jw

Gość Jagódka993
Ale jak zacząć tą rozmowe.. bo wczoraj natoczyło się tak samo jakoś.. a dzisiaj kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Jakieś pomysły?

Gość a ja kocham bardziej **awk*!
Kocham Cię jak aniołowie kochają ludzi o czystych sercach - tak mu powiedz.:D

Gość mysz
powiedz ze dopiero teraz dotarło do Cibie jak bardzo go kochasz

Gość tez_popieprzony
zwiazki na odleglosc sie nie sprawdzaja, chyba, ze odleglosc nie wieksza niz 50km i masz samochod. w innym przypadku nie ma to sensu. przetrenowalem to, wiec wiem.

Gość Jagódka993
Nasza odległość to 190 km, nie mamy samochodów. Ale silna miłość może w szystko!

Gość fjjdshfcjas
a tam glupoty gadacie o tym, ze zwiazki na odleglosc nie maja szans przetrwac :) ja z moim chlopakiem jestem prawie 6 lat, ofleglosci byly rozne od 100km do roznych kontynentow. I nie zanosi sie na to, aby cos mialo sie zminic :)

Gość Jagódka993
No właśnie ja też wierze ze miłość na odległość ma sens.. Tylko trzeba do tego miłościi... a ja po tej " rozłące " zrozumiałam jak naprawdę bardzo go kochamm bardzo bardzo bardzooo! Ludzie nie macie pojęcia jaka byłam głupia :(( Muszę mu to powiedzieć dzisiaj!