maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonda sonda sonda sonda sonda Napisano Sierpień 26, 2010 Marysiu, wez udzial w sondzie http://sonda.hanzo.eu/sondy ,84772,JL08.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ja moge, kazda okazja jest dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 no chodźcie i polewajcie mi i liczę na jakieś 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 26, 2010 sto lat sto lat.... dobra polej bom mi zaschlo w gardle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 to wy mi macie polewać ej corva co tutaj tak pusto:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie rzeka Napisano Sierpień 26, 2010 100 lat łapaj kielicha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 witam kolejnego gościa, zapraszam w me skromne progi :D kielichy w górę, moje zdrowie i chlust! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ale to ty jestes soleznizantka jak obslugujesz gosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ja stawiam czipsy i paluszki, alkohol wnosicie swój no dobra mogę jakąś looksosową postawić jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ja mam tylko anyżowa z biedronki bom jest dzis biedna ale dobre zamiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 słaba impreza:( nikogo nie ma i w ogóle idę skoczyć z dywanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 26, 2010 to skacz ale zostaw luksosowa ewentualnie moge sama sie obsluzyc z kultura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonda sonda sonda sonda Napisano Sierpień 26, 2010 biedna sierotka marysia http://tnij.org/kafesonda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 wodke zabieram ze sobą wszyscy święci balują w niebieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 wypiertalaj z tą sondą bo jak ci zrobię sondę przez nos to ci dupą wyjdzie kurva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 26, 2010 maszynka juz mi sie podobasz ale zes nie jest kulturalna zbytnio bo najpierw zapraszasz a pozniej zwijasz imprezke i nawet luksusowej nie zostawisz a ja siedze o suchym pysku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cux 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ja tez piję. Najlepsze życzenia imieninowe, maszynka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 nie trzeba było wylewać resztek anyżówki, wiesz że czasem bredzę ja jestem kulruralna, ale czasem się gubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 26, 2010 dzięęęx no to mogę zostać w takim razie, tylko wyskoczę po więcej % żeby nie było że ja witam z pustymi ręcami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 26, 2010 sama kazalas mi sie polac anyzowka:( ja wiem zes chcialadobrze zebym juz sucha nie byla:) czekame z utesknieniem tylko przynies cos lepszego bo po tej anyzowce mam zakwasy w zaladku:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach