Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulekskk

pomocy pytanie do Was

Polecane posty

Gość izulekskk

chce otworzyc jakies stoisko ale nie wiem co konkretnie sprzedawac co waszym zdaniem bedzie najbardziej szlo???? zarcie, ubrania, kosmetyki...??? macie jakies pomysly???? czego wam najbardziej brakuje jak odwiedzacie centra handlowe???

Gość pytanie rzeka
centra handlowe raczej mają wszystko, Ja bym się skupiła na swoim osiedlu. Np u mnie jest wiele spożywczaków i parę sklepów z ciuchami, natomiast cierpię na brak sklepów obuwniczych. Musisz rozpoznać teren i tyle:)

Gość jhfgdhgk
ciuchy i akcesoria dla niemowląt i małych dzieci

Gość izulekskk
hehe wlasnie myslalam zeby otworzyc w jakims centrum handlowym gdzie jest spory ruch jakies stoisko z odzieza dziecieca i zabawkami, ale zeby bylo dobrze zaopatrzone bo niewiele jest takich. co myslicie?

Gość izulekskk
aha no i myslalam tez o zainwestowaniu w jakies stoisko np. z hot-dogami, ludzie jak sa na zakupach to zra i zra. jak myslicie, postawic na jedzenie czy na ubrania?

Gość mi brakuje dobrych sklepów
papierniczych, z artykułami biurowymi, szkolnymi, w których byłby duży wybór: nie albo tekturowa szara teczka za 20 gr albo z Hanną Montaną czy Hello Kitty za 20 zł. Chciałabym coś pomiędzy. To dotyczy nie tylko osiedli, ale właśnie galerii i centrów handlowych - jeśli sklep nie jest specjalistyczny i nie jest akurat koniec sierpnia to sobie mogę kupić teczkę z kociakiem, shrekiem, idiotycznymi kwiatkami, ewentualnie najtańszą tekturową.