Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko usmiechnij sie

Do jasnej anieli dlaczego zawsze tak jest

Polecane posty

Poznałam cudownego faceta. Mam za sobą pare zawodów więc od poczatku byłam ostrożna. Podchodziłam do znajomosci sceptycznie, pomimo iż z każdym dniem zakochiwałam sie coraz bardziej. On od początku był bardzo wylewny i otwarty. Otwarcie mówił że jestem miłościa jego życia, że nigdy sie tak nie czuł. Mówił kocham. Nigdy nie czułam do nikogo czegoś takiego. Czułam miłość i nadal czuje. Jednak oczywiście było za pięknie i coś sie spieprzyło. To on zawsze mówił ja słuchałam. Broniłam sie wiedziałam aby sie nie odkrywać za bardzo. Mówiłam co czuje ale delikatnie. A teraz czuje ze to ja go musze gonić..kiedyś on pisał..dzwonił, przyjezdzał..teraz ja musze inicjować kontakt. Czy zawsze wszystko jest takie ulotne..Kurwa mac :(

Gość Dałaś mu?
Pobzykał i zaliczył opad ;)

Nie nie dałam

Gość Dałaś mu?
To może czas najwyższy dać...

I myślisz że stad ta zmiana?

Gość Dałaś mu?
A ile można chodzić z kutasem przyciśniętym do brzucha? Paskiem od spodni ;)

Gość matacz..
chciałas by faceta co by ci nie mowił tych wszystkich pieknych rzeczy ? nie - tak tez facet nie chce kobiety podobnej na co mu kobieta z problemami , aseksualna , wystraszona , traktujaca sex jako ołtarzyk !

Gość Agnieszko myślisz,że
A może znudziło mu się wyczekiwanie na ciebie.

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, że może on czuje, iż sie Tobie narzuca? Mówi Tobie o uczuciach swoich do Ciebie, mówi, że kocha i tak dalej, a Ty napisałaś, że głównie słuchasz. Powiem Tobie, że może jemu się wydaje, że ty nie darzysz go żadnym głębszym uczuciem? Nie okazujesz tego odpowiednimi słowami, ani czynami- pisałaś, że nie było sexu. Więc Tobie powiem, że on teraz zamknął się w sobie i musisz rozegrać to bardzo dyplomatycznie tak, aby jego nie urazić, i tak aby nie wyjść na idiotkę. Powiem też Tobie, iż nie jest prawdą, że mężczyźni nie lubią kiedy kobieta przejmuje inicjatywę. Więc działaj. Powodzenia:)

Gość Agnieszko myślisz,że
A może poznał twojego sobowtóra,tak jak ja poznałem sobowtóra pewnej Marlenki,czyli Agnieszkę,i co z tego,że jest mężatką, są rozwody.