Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 26, 2010 ... łyknę te 10 000 000 może wam postawię piwo a może nawet dwa i kupię sobie dom... a wokół domu będzie tor wyścigowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarzyc dobra rzecz Napisano Sierpień 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 26, 2010 puściłam za 3 zeta :) przede mną facet kupował za dwie stówy :O i myśli ze mu się uda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ech naiwny Napisano Sierpień 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Super Bomb 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Hahahaha:D prędzej wygra ten co wyłoży 3 zeta iz 200 zł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Super Bomb 0 Napisano Sierpień 26, 2010 * niż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonda sonda sonda sonda Napisano Sierpień 26, 2010 z ciebie rzeczywiscie rasowy realista http://tnij.org/kafesonda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 26, 2010 dobra, wzięłam udział w sądzie :) jestem stara :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach