Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tears17

Dziewczyna i papierosy- jak powiedziec jej zeby rzucila

Polecane posty

Gość tears17

Witam :) jestem z dziewczyna w zwiazku od ponad roku. Jedyne co mi nie pasuje to to ze pali papierosy. Otoz jak w temacie, jak jej powiedziec zeby przestala palic przy tym nie obrazajac sie na mnie. Nie chce jej zranic.

Gość możesz sobie powiedzieć
ale w dobie feminizmu to nic nie da. Kobiety nie rezygnują już z niczego dla faceta.

Gość tears17
przeszkadza mi ze pali.. nie lubie jak pali i tyle. Myslalem ze dostane jakies mądre komentarze ale sie mylilem. Ps. Głupi nie jestem..

Gość kjbgv
kup jej w prezencie e-papierosa :)

Gość możesz sobie powiedzieć
Jak znam życie, to prawie każdy palacz jęczy, jak to by chciał rzucić - jeśli nadejdzie taki moment u Twojej dziewczyny, wkraczaj do akcji - wspieraj ją, chwal, mów że się cieszysz. Myślę, że dziewczyna się nie obrazi, jeśli powiesz, że nie lubisz jak pali. Po prostu nie stawiaj kategorycznych żądań, warunków - bo to i tak nic nie da.

Gość zes sobie kopciucha wzial
to tak masz

Gość tears17
Mozeszsobiepowiedziec :) dziekuje za odpowiedz :) wkoncu jakas madra osoba sie znalazla :) Tyle ze ona jeszcze tak nie powiedziala ;p i to jest ten problem

Gość juhyyua
Możesz też dodać, że nie przeszkadzałoby Ci ani trochę, jeśli przytyje 10 kilo po rzuceniu palenia.