Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalenie cewski

zapalenie cewski moczowej - pomocy

Polecane posty

Gość zapalenie cewski

Podczas sexu odczuwalam silny bol cewski moczowej, straszne pieczenie itp - poza tym objawow zadnych. Ginekolog stwierdzila mi zapalenie cewski moczowej, rpzepisala antybiotyk i aulin. Powiedziala, ze ejzeli objawy nie ustawia mam zorbic badania moczu. Zrobilam te badania i wszystko oki, ale podczas sexu nadal odczuwam bol i peczenie, dodatkowo podczas odawania moczu odczuwam lekkie pieczenie. zasem tez boli mnie pecherz ale to juz od ok 2 lat, zwlaszcza podczas owulacji. Lekarze rozkladaja rece...na swoja reke biore od miesiaca urosept, dzisiaj kupilam tantum rosa i sie podmywam...co moge jeszcze zrobic?

zurawine jesc. chodzic siku od razu jak sie chce, nie przetrzymywac. pic duzo wody, najlepiej lekko zakwaszonej cytryna. piwko sobie strzelic. robic siku i myc sie po seksie!!!!

Gość chlamydia....
robiłaś na to badania?

Gość powstrzymać się od seksu
na jakiś czas tam po zapaleniu pozostały zrosty w tkankach nabłonkowych i teraz przez jakiś czas będzie boleć i szybko może się odnowić trzeba dać organizmowi wydobrzeć to nie pochwa do miecza, tylko twoje ciało ;)

Gość zapalenie cewki
ojejku zrobilam literowke...a zrobienie literkowki nie jest smieszne... a co do rad...duzo pije, duzo herbatki z cytryna, kiedys bralam czesto urosept a teraz nie biore...tylko dlaczego mnie boli ta cewka skoro wyniki badan wychodza ok...

Gość chlamydia....
jeszcze raz się zapytam. Czy zrobiłaś badanie w kierunku chlamydii?

Gość zapalenie cewki
na chlamydie nie robilam badania...a co do powstrzymania sie od sexu to powstrzymalam sie od niego na ponad miesiac i nic;/

Gość urolog2010
może masz chlamydie ta żurawinka to tylko dobra na bakterie coli,jeżeli masz problem z pęcherzem to furagina powinna pomóc a jeśli nie pomoże to masz jakąś bakterie być może chlamydie w moczu ona nie wychodzi

Gość chlamydia....
to zrób. ja z cewką męczyłam się prawie rok. Tona antybiotyków i inne cuda wianki. Zrobiłam badania i trach. Antybiotyk i po sprawie - jak ręka odjał

Gość zapalenie cewki
a jak mozna sie tym zarazic? podczas sexu zawsze uzywamy prezerwatywy...moj chlopak nie ma zadnych objawow. Dodam ze z ukl moczowym mecze sie juz od dawna - jeszcze przed rozpoczeciem wpsolzycia...czy gdybym miala te chlamydie to cytologia albo badanie ginekologiczne by cos wykazalo?

Gość zapalenie cewki
bazienka, ale wlasnie lekarz mi zapalenia pecherza nie stwierdzil...poza tym tylko troche mnie ta cewka poiecze podczas oddawania moczu i to nie zawsze. Mocz oddaje normalnie i tak jak mowilam badania moczu wyszly ok,

Gość chlamydia....
nie wykazuje. To musi byc specjalne badanie tylko na to. Ja robiłam wymazy i były badane jakąs specjalna metoda. Już nie pamiętam jakie. jeden z cewki drugi z szyjki. Męczyłam się z tym dziadostwem prawie rok. miałam różne dolegliwości ale zwłaszcza ze strony układu moczowego. E. coli to była moja przyjaciółka. Jak juz wybrałam kilka różnych antybiotyków i zrobiłam usg i okazało się ze przyczyna jest nieznana to zrobiłam to badanie i wyszło szydło z worka. Dostałam jakieś dwa antybiotyki i od ponad roku - tfu tfu - mam spokój.