Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkoooooooooooo

Czy dobrze przetłumaczyłam????? ang

Polecane posty

I meet desire romantic dinner with you but it is now impossible. I like to swim too.Pity that distance separates us but I hope that at last we meet. I'm glad you liked from my photos. I ask for your new one? Tak miało być Chetnie zjadlabym z toba romantyczna kolacje ale to teraz niemozliwe. Pływac tez lubie. Dzieli nas odleglosc ale mam nadzieje ze sie w koncu poznamy. Ciesze sie ze podoba ci sie moje zdjecie.Moge prosic o twoje nowe?

Gość laskotka31
nie moglas dopisac w tamtym topiku? wg mnie ok

Proszę o pomoc, wydawało mi się ,że to poprawnie,a jednak nie

Gość zjem cie ciasteczko
chyba fajna z ciebie laska skoro anglik do ciebie zarywa co ciasteczko

troche niezrozumiale...ekspertem nie jestem,ale postaram sie pomoc:) I'd love to eat a romantic dinner with you, but it is not possible right now.I also like to swim.It's a pity we're separated by such a distance, but I hope that we can finally meet each other (albo I hope there will be finally a possibility to meet each other-zalezy co chcesz powiedziec). I'm glad you liked my picture. can I have a new one from you?

Gość gfgjfkfyujguj
w 3 miało być : szkoda że dzieli nas odległość ale mam ndzieję...

Gość dziewczyna;)
"Dzieli nas odleglosc ale mam nadzieje ze sie w koncu poznamy." tam nie powinno być poznamy, a SPOTKAMY ;)

Gość głupie pipy
Tak miało być Chetnie zjadlabym z toba romantyczna kolacje ale to teraz niemozliwe. I would have a dinner with you willingly, but for now it's impossible. Pływac tez lubie. I like swimming as well Dzieli nas odleglosc ale mam nadzieje ze sie w koncu poznamy sie We are separated by a long distance but hope will meet at last Ciesze sie ze podoba ci sie moje zdjecie.Moge prosic o twoje nowe? I'm glad you like my picture. Can I ask you for yours?

Gość głupie pipy
I dint notice "nowe" *Can I ask for a new one of yours?