Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulcinee

suknia moich marzeń,moze ktos ja ma

Polecane posty

Gość dulcinee

http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna;z;cymbeline;dulcinee,ogloszenie,52771.html?foto_id=1 To moja wymarzona suknia, problem w tymm ze kosztuje 6500 tys w cymbelinie a tyle nie dam!moze ktos widzial podobny model w jakims salonie za zdecydowanie inne pieniadze

A przymierzałaś ją? Szukałaś na allegro, może ktoś ma do odsprzedania ten model? :)

Gość najseksowniejsza blond na kafe
piękna :) też chcę coś podobnego, ale marzą mi się bufiaste rękawki

Delilah ja ją przymierzałam i też uważam, że nie najlepiej prezentuje się na żywo, dlatego pytam czy autorka przymierzała.

Gość jezu maanda
co za kicz:-O ludzie opanujcie sie

Gość dulcinee
nie przymierzałam, chcialam ale jej nie mieli akurat w tym salonie, w którym byłam.

To ja radzę najpierw zobaczyć na żywo. :) Naprawdę nie jest fajna w realu.

Gość kvnddidvddddd
Zia ale to twoja suknia jest nieciekawa w porównaniu do tej twoja się chowa. Na żywo ta suknia jest jeszcze piękniejsza jeśli masz ładną figurę czyli trochę biustu i pupy będziesz wyglądać rewelacja. Nie słuchaj Zia na niej nic nie wygląda dobrze bo ona wygląda jakby miała 10 lat zero cyca i tyłka.

Gość o matko, kolejne
"strusie " i "wielkie ptaki" rodem z horrorów - dziewczyno, chcesz wyglądac, jakbys się odstrzeliła w rozprutą poduszkę??? czy zdzirowato jak liszowska, tez "strusica", w dodatku z cycem na wierzchu??

Gość po prostu anka
ja wielki ptak:)

Gość zadnaaaaaaaaa
link nie dziala:O

Kvnddidvddddd ale ja nie mówię jak ta suknia wyglądała na mnie, tylko jak w ogóle wyglądała. Nie jest dobrze zrobiona, na żywo się nie broni, materiały też nie są za dobre.

Gość kdsnnvinvffdas
A ja wiem co przemierzałam i suknia jest piękna zarównano na żywo jak i na zdjęciach. Czego o twojej nie można powiedzieć nie zawsze marka czyli Zień równa się jakość i pomysł. Niestety przymierzałam 10 jego sukienek i były brzydkie wyglądałam jakbym ubrała worek od kartofli. Zresztą twoje zdjęcia z przymiarki sukni też to potwierdzają.

Gość zdecyduj się wreszcie
Ta 1 - link się nie otwiera - nawet po usunięciu spacji, a ta z 2 linka kiczowata i kolor ma taki jakby była prana ze 20 razy

Gość a jjaaaa
madziarelki jest śliczna

Kdsnnvinvffdas, czy to jest temat o mojej sukience? Ja tylko wyraziłam swoje zdanie, ty też ją widziałaś na żywo i masz inne i ok. :) Jak autorka zobaczy to oceni czy suknia jej się podoba czy nie.

Gość madziarelka
No ja już w sobotę swoją założę:) a co do koloru to moja nie jest taka jak w linku. Jest bialutka.