Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z ważnym pytankiem

Maść - blizny.

Polecane posty

Gość Z ważnym pytankiem

Witam! Mam do was takie pytanko. Potrzebuję nazwy jakiejś maści/kremu na blizny spowodowane trądzikiem i takimi tam podobnymi zmianami. Nie są to nie wiadomo jakie blizny, raczej jaśniejsze plamki, ale je widać i chciałabym się ich pozbyć. Chodzi nie tyle o twarz co o dekolt i ramiona. Ewentualnie jakiś podkład do kupienia np w aptece żeby dobrze krył ale nie był nie wiadomo jak nierozprowadzalny :). Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Gość kto sie tego pozbyl tak serio
stosowalam najlepsze masci, kremy, specyfiki i nic, mimo ze nie mam dziur a wlasnie takie slady, chyba jedynie laser ratuje ale czy i tu nie mine sie z oczekiwaniami

Gość Z ważnym pytankiem
Właśnie na razie nie bardzo u mnie wchodzi w grę laser i ewentualnie kwasy o których gdzieś czytałam. Są to zabiegi dosyć drogie, a chciałabym spróbować czegoś prostszego. Może ktoś pomóc?:)

Gość Z ważnym pytankiem
:)

Gość ja moge polecic
no-scar z masy perlowej okolo 30 zł za 30 ml ja tego uzywam na blizny na lydkach ktore mam po depilacji i wrosnietych wloskach. dziala super po miesiacu jest juz duza rownica a krem jest bardzo wydajny a jak nie to najtanszy zwykly cepan albo cotractubex

Gość ja moge polecic
*róznica nie rownica oczywiscie :)

Gość Z ważnym pytankiem
Rozumiem, że ten no-scar nie jest jest na receptę? Właśnie m.in. o tym Cepanie słyszałam, ale czy warto, używał ktoś, warto? Prawda jest taka, że zbliża się kolejne wesele (za miesiąc)chciałabym założyć coś odkrytego a te plamki mnie jakoś tak krępują :).

Gość Z ważnym pytankiem
:)