Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniknanoc

CO OZNACZA TEN DZIWNY SEN?

Polecane posty

Gość senniknanoc

Co oznacza ten sen: Widze żołnierza maszerującego w strone rzeki, po jakimś czasie ludzie zaczynają krzyczec i biec w kierunku w którym szedł ten żołnierz i ja się tam udaje. Kiedy jestem na miejscu okazuje się że doszło do wypadku, który spowodował ze głowa żołnierza została odcięta od reszty ciała. Podeszłam tam i patrzyłam na twarz żołnierza. Jego głowa została owiniętą przez kogoś białą tkaniną i leżała na trawie. Co ten dziwny sen oznacza?

Gość senniknanoc
Czy ktoś potrafi zinterpretowac ten sen?

Gość za duzo jesz
przed snem i stad te gkupoty gdybym sie miala przejmowac kazdym snem to bym zwariowala

Napisz jakie masz myśli do snu,z czym Ci się kojarzy rzeka, żołnierz, sceneria ze snu. Co się obecnie dzieje w Twoim życiu.

Gość Dyskusja o doopie maryni
zapytaj Freuda 🖐️

Gość czarnucha 77
żołnież-czeka cie jutro ciezka praca rzeka-czysta-przygotuj sie na przezycie radosci -metna-smutne wiescidotra do ciebie głowa-nastana smutne i pełne zmartwienia dni trawa-miła znajomosc na poczatku przerodzi sie w nienawisc-znajomy okaze sie oszustem bielizna-czysta-spokoj zapanuje w twoim sercu przescieradło-wezmiesz udział w pogrzebie znajomego tyle sennik-ale pamietaj to sa symbole-sen moze oznaczac np ze poradzisz sobie z pewnymi problemami