Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcianaa

Kiedy w końcu będę mogła współżyć?

Polecane posty

Gość niechcianaa

Mieliśmy zacząć aż tu nagle okazało się, że mam grzybicę pochwy. Masakra. Od kilku dni się lecze ale kiedy w koncu bedziemy mogli uprawiać seks? Przez 14 dni mam brać tabletki żeby się pozbyć grzybka, ale boję się że się do konca nie wylecze, jak mogę wiedzieć czy już wszystko ok?

Gość kaliber1999
Lekarz tylko ci to powie czy już jest wszystko w porządku, musisz iść do lekarza z tym.

Gość niechcianaa
tego się obawiam, nie chce iść bo mi wstyd,że jestem dziewicą a mam 24 lata, ostatnio jak byłam, to ginekolożka była przekonana, że pierwszy raz mam za sobą, patrząc na mnie nikt by nie powiedziała, że jeszcze tego nie robiłam.

Gość Pupciaan
NO to prosta sprawa, anal na ostro

Ja szczerze powiem że nie rozumiem takich problemów,nie chodzi o grzybicę tylko o dziewictwo. Jak można się wstydzić tego.To jest powód do dumy a nie wstyd! W dzisiejszych czasach to jest że się tak brzydko wyrażę towar na wagę złota. Ty chodż z głową do góry !!!

Gość niechcianaa
byłam, ale mnie nie badała bo miałam okres, przepisała mi tylko lekarstwa. a z facetem braliśmy wspólną kąpiel zanim poszłam do gina i własnie nie wiem czy go zaraziłam czy nie. dumna to ja bylam jak mialam 19, 20, 21 lat ale teraz będąc z facetem 4 lata czuje się jak ułom.

Masz 24 lata, chodzisz z facetem 4 i jeszcze jesteś cnota ??? No to faktycznie masz powody do okrutnego wstydu. A swoją drogą, co ten biedak robił, że przez 4 lata cię nie zerżnął ? Pewnie chodził na dziwki hehehe.