Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfdg

Stanelam w obronie syna!

Polecane posty

Gość xfdg

Mam 6 letniego syna, dzisiaj na placu zabaw pobil sie z kolega, a pozniej druga dziewczynka(zdaje sie siostra tego brata podeszla i uderzyla mojego syna), ja chce nauczyc mojego syna ze kobiet sie nie bije, ale nie moglam patrzec na to ze jakas mala fladra uderzyla moje dziecko, podeszlam do tej dziewuczki i uderzylam ja z calej sily w twarz. Podeszla do mnie matka tych dzieci i mnie zwyzywala, ale powiedzialam jej ze nastepnym razem gdy jej bachory zrobia cos mojemu dziecku to i ona i one pozaluja.

hehe ostra kobita! wlasne dzieci trzeba bronic, a co!

Gość oczko300
nieeee no koles przesadziles,

Gość xfdg
Ja nie zaluje tego co zrobilam, postapilam tak jak kazda matka by postapila. Poza tym moj synek bil sie z drugim chlopcem ktory od niego mocno oberwal, ale ta dziewczynka wyprowadzila mnie z rownowagi. Podeszla i uderzyla mojego synka, powiedzialam dziecku ze kobiet sie nie bije ale gdy bedzie taka potrzeba to mamusia to zrobi za niego.

Gość oczko300
wpajasz dziecku ze dziewczynek sie nie bije po czym dajesz przyklad ze mozna uderzyc, dziecko ci zgupieje

Gość xfdg
Ja nie uderzylam dziecka, tylko zalatwilam z ta 6letnia dziewczynka sprawe jak kobieta z kobieta. Smarkula nauczy sie gdzie jest jej miejsce i bedzie wiedziala ze szacunek nalezy sie kazdemu czlowiekowi i nie bedzie naduzywala tego w zyciu ze jest kobieta, skoro nie moze jej tego nauczyc matka to zrobi to obca osoba.

Gość ty i twój bachor jesteście
popierdoleni. On pobił kolege, ty uderzyłaś małą dziewczynke na miejscu matki tych dzieci zajebałabym was.

Gość malinowy deser
pizde se zakorkuj

Gość oczko300
podeszlam do tej dziewuczki i uderzylam ja z calej sily to uderzylas czy nie ?

Gość xfdg
Oczywiscie ze uderzylam, spoliczkowalam gowniare by wiedziala co jej wolno a co nie. Bez przesady, nie pobilam jej. Gdyby smarkula nie zaczela nie zrobilabym tego, moj syn teraz bedzie wiedzial ze kobiet bic nie wolno ale bedzie wiedzial ze gdy jakas kobieta mu w zyciu podpadnie bedzie mogl z problemem udac sie do mnie.

Gość oczko300
i co bedzie mial 25 lat i przyleci do mamusi - mamusiu bo dziewczyna mnie uderzyla a mamusia zalatwi sprawe

Gość xfdg
Oczywiście wcześniej sprawdziłam, czy matka tej gówniary nie przewyższa mnie kategorią wagową.

Gość choya
Marna prowokacja :)

Gość taa, jasne!
albo patologia albo prowokacja

Gość xfdg
Widze ze podszywy sie wlamaly. Ja oczywiscie zrobie wszystko by moj syn nie zadawal sie z elementami. Sa ludzie i ludzie, czyli gorsi i lepsi. Do podszywcza: nawet gdyby ta matka przewyzszala by mnie kategoria wagowa to nie wcale bym sie jej nie bala:D

Gość choya
Chyba jednak patologia :(

Gość xfdg
Bo niby czemu miałabym się bać, skoro mam ze sobą gaz pieprzowy?

Na miejscu matki dziewczynki spoliczkowałabym ciebie.Co to za metody?Jaki ty przyklad swoim dzieciom dajesz? Mam nadzieje,ze to prowokacja.