Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja NOMINUJE

PYYANIE - chodzi mi o rozbierane zdjęcia

Polecane posty

Gość ja NOMINUJE

1. Dziewczyny, czy często zdarza Wam się dostawać propozycje od Waszych kolegów, albo facetów z którymi jesteście, żebyście wysłały im nagie, albo pół-nagie zdjęcie np. piersi w staniku, albo same piersi, pupe w majtkach, albo bez.. itp.? 2. jak reagujecie w takich sytuacjach? 3. ile takich przypadków odnotowałyście(od ilu facetów i ile razy każdy z nich prosił)?

Gość ja NOMINUJE
No i pytanie do Panów: dlaczego prosicie kobietę o wysłanie nagiego zdjęcia?(wszystkie powody, jakie przyjdą Wam na myśl)

Gość dziewczę z kaff
Zależy, czy o takie fotki prosi własny facet, czy jakiś kolega...różnica jest kolosalna!

Gość ja NOMINUJE
no, jest różnica, więc opowiadaj :D ilu facetów, z iloma z nich byłaś, jak zareagowałaś na prośby itd.! :)

Gość never ever
a Tobie sie to zdarza?

Gość dziewczę z kaff
Hmm w sumie żaden facet nigdy wprost mi nie powiedział: wyślij mi takie a takie zdjęcie. Mój obecny czasem nieśmiało wspomina o tym, że chciałby dostać jakieś moje bardziej odważne zdjęcia ;) ale nigdy mnie nie męczył.

Gość golych cycow sie zachcialo
:D

Gość ja NOMINUJE
a wysłałaś mu te zdjęcia? ;> albo jak się od tego wymigowywujesz? :P

Gość dziewczę z kaff
Nie wysłałam, nie posiadam takich a jestem cholerną estetką i gdybym już chciała takie dać, to zaaranżowałabym całą sesję, pstryk w 5 minut odpada :D nie musiałam się wymigiwać, w sumie parę razy facet coś tam wspomniał, ale nigdy wprost. Najlepsze, że ja mam jego nagie zdjęcia-bawię się troszkę w fotografię i czasem pstryknę mu jakieś fotki :)

Gość miś-pyś
mnie tylko raz się to zdarzyło - po kilku miesiącach znajomości z facetem, który okazał się być konfabulantem i podrywaczem - w dodatku żonatym! :-( oczywiście nie dostał. dla mnie to jasne, że żaden facet, który kobietę szanuje, nawet o to nie poprosi.

Gość ja NOMINUJE
ja odstałam kiedyś od tego faceta, z którym byłam te 3 lata pare zdjęć - wysyłał mi co jakiś czas takie fotki swojej klaty, brzucha, pupci :D hehehe od przyjaciela nigdy nie dostałam a od kolegi z liceum dostałam to jedno foto i jest bardzo zachęcające.. :D byłabym skłonna się zrewanżować, ale myślę, że on chce mnie tylko wykorzystać :o

Gość miś-pyś
myślę, że słusznie się domyślasz ;-) tacy faceci z reguły nie mają szacunku do siebie i próbują innych sprowadzić do swojego żałosnego poziomu :/

Gość ja NOMINUJE
właśnie ja też zawsze wychodziłam z założenia, że jak facet szanuje kobiete to nie bedzie prosił o coś takiego, a tym bardziej wymuszał na niej czegokolwiek i manipulował w taki sposób, no ale ten gość był specyficzny - nie próbuję tłumaczyć siebie, ani jego, ale wiem, że on mnie szanował, ale odbierał to w inny sposób - prosił mnie o to i nie uważał, że jest to nieodpowiednie, że tak się nie powinno - po prostu chciał, więc poprosił. jest w nim dużo takiego dziecka, którym nie zajmowali się rodzice... jest kulturalny, zna dobre maniery, ale nauczył się tego sam, natomiast właśnie w kwesitach damsko-męskich jest zbyt bezpośredni.. nawet w rozmowach na ten temat :D

Gość dziewczę z kaff
Jak dla mnie wysyłanie foty samego tyłka czy czegoś tam jest żenujące..no ale może ja mam do tego inne podejście bo staram się robić fotki w miarę moich możliwości ;) bardziej artystyczne.

tyłek też można sfotografować artystycznie. wysyłanie sobie takich fotek w związku to dla mnie zwykłe urozmaicenie, często to robię, wysyłam swojemu facetowi gorące fotki w najmniej spodziewanym momencie, strasznie go to kręci i nie uważam tego za brak szacunku z mojej albo jego strony. Mam ładne ciało którego się nie wstydzę, a które on uwielbia więc nie widzę problemu.

ja NOMINUJE ja nie bardzo rozumiem tego gościa z którym ty byłaś te 3 lata :D Jak chciał twoje nagie fotki to powinien je zrobić a nie skomleć żebyś mu przez net wysłała :( Po co faceci chcą nagich fotek? W sumie to jeśli cie nago nie widział to pewnie z ciekawości i dla taniej podniety może żeby ocenić czy mu się podobasz ale nie bardzo rozumiem co ma za sens proszenie dziewczyny o przesłanie nagich fotek.

Gość ja NOMINUJE
ja też tego nie rozumiem :D hehe mój były nie widział mnie nago w czasie trwania naszego związku, gdyż w momencie zakończenia naszej relacji partnerskiej miałam dopiero 19lat, także byłam za młoda na takie rzeczy :D

Gość dziewczę z kaff
kanciastoporta, oczywiście, wszystko można sfotografować pięknie i artystycznie :)

ja NOMINUJE skoro uważasz że 19 lat to za mało na nagie sesje to... Chyba sie nie zrozumiemy :D Z tym że ja jobla na punkcie fotografii mam od dziecka :D Z tym że oczywiście mam na myśli fotografie a nie ginekologiczne zdjęcia poglądowe jakich w necie pełno :D A swoją drogą inteligentny piłkarz pierwszoligowej drużyny.... brzmi to trochę abstrakcyjnie :D

Gość miś-pyś
facet, o którym wcześniej pisałam, był po ekonomii :-) twierdził, że słucha klasyki rocka, miał świetny zmysł ubioru, urocze maniery i genialne poczucie humoru. okazało się jednak, że najlepszym żartem jest on sam :-P myślę, ze wielu facetow tłumi w sobie niskie, prymitywne pragnienia, a udawanie naiwności to chyba już najpowszechniejszy ich sposób, żeby osiągnąć swój cel :-(

Gość ale ja nie...
Jak mnie mój facet prosi o nagą sesję to nie ma problemu. Albo on mi robi fotki albo ja sama i mu wysyłam :) Żadnym kolegom, przyjaciołom itd nie pokazałabym takich fot.

Gość ja NOMINUJE
a tam, piłkarze są OK :) nie wiem skąd te powszechne uprzedzenia :D on jest mistrzem strategii, logiki, matematyki i taktyki!!! :) naprawdę są na poziomie, nie wstydzę się z nimi przy ludziach, reprezentują sobą coś więcej, ale faktycznie czasem wychodzi z nich taki prostak... hmmm...

Gość podziwiam
niedawno po necie krązyły foty pani która podczas wyjazdu wakacyjnego pozwoliła zrobić sobie rozbierana sesję swojemu narzeczonemu, owa para zgubila aparat a znalazca zrobił swoje zastanów się gdzie te foty moga być wykorzystane:-)

Gość gość
No jasne,mi kolezanka wysłała swoje nagie fotki,znamy sie ok 2 lat.

Gość gość
No i oczywiscie na jej prosbe odwzajemnilem sie jej tym samym:)

Gość Gość Niedzielny xD
Poznałem Dziewczynę jakiś miesiąc może 1,5 temu na Snapie. Od jakiegoś tygodnia piszemy ze sobą na Fb i wysyłamy w dalszym ciągu zdjęcia na Snapchacie. Oprócz tego że piszemy na Fb oczywiście jako bez gry wstępnej związek to dostaje od Niej około 60-80 nagich zdjęć lub w wyzywających ciuszkach. Ja rozumiem że Dziewczyna chce żebym dla Niej jak najszybciej przyjechał i wgl. Według mnie to troche za wcześnie tym bardziej że Dziewczyna jest troszeczke jeszcze na to za młoda no ale. Miłość robi wszystko nawet przez internet.

Gość Mia1111111111
Piszę od jakigoś czasu z chłopakiem przez internet. Mam 16 lat, on ma 22 ... i jest z innego kraju (z Korei) i :/ naprawdę go lubię, piszemy do siebie często, jakiś czas temu spytał się czy chcę byc jego dziewczyną... nie dałam mu jednoznacznej odpowiedzi, ale od tamtej pory traktuje mnie jak swoją dziewczynę. Jakieś 3 dni temu poprosił żebym wysłała mu jakieś zdjęcie w samiej bieliźnie... Na początku jakoś zmieniała temat itp... ale on strasznie naciskał, skończyło się na tym, że mi nie odpisuje :( ja go na prawdę berdzo lubię, ale nie wiem czy nie za wcześnie na cos takiego... po za tym troche się boję,bo nie widziałam go nigdy w "realu"... W sumie to może i bym mu wysłała te zdjecia ale nie wiem jak... tzn,nie wiem jak je zrobić, gdzie, w jaki sposób... jak się ustawić, po za tym wstydze sie trochę i boję się, że mu sie nie spodobam... Nie mam złej figury, a nawet dośc dobrą, ale on mi się mega podoba, jest mega przystojny, w dodatku starszy... Nie chcę się z nim kłócić... na początku byłam mega oburzona tą prośbą o zdjęcia... ale teraz jak nad tym myślę to skoro jestem jego dziewczyną to może to jest ok? Nie wiem co robić... Znamy się od dość niedawna, ale zleży mi na nim. I wiem, że jakby serio mnie kochał to by zrozumiał (napisałam mu nawet, żeby zrozumiał w jakiej jestem sytuacji), ale kompletnie nie wiem co zrobić, pomocy ;-;

Gość gość
która wyśle mi nagie zdjęcie za nagie zdjęcie

Gość Xpablo

Wspolczuje facetom tej baby miś Py(i)s. Drewienka w lozku, bez grama fantazji. Próbuje wszystkie wmówić, ze nagość jesr zła. Ciekawe jak seks uprawia? Ubrana. A znając zyxie jest grubaska bez krzty seksapilu co wszystko uważa za dewiantów. Takie zdjecia dodają pikanterii. Nie musza prowadzić do stosunku, ale potrafią pobudzić seksualność. A ta miś pis żal mi ciebie. Masz bardzo prymitywne myślenie, takie wąskotorowe i próbujesz innym co są bardziej otwarci nazywać prymitywnymi instynktami.  Zostań stara panna, ba stare lata zgorzkniała, ale swojego jadu  nie wypuszczaj.