Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sewendejs

co by zmieniła wpadka w waszym życiu

Polecane posty

Gość sewendejs

co by zmieniła wpadka w Waszym życiu, w tej chwili ? u mnie: - nie poszłabym na podyplomowe - w pracy byłabym do wylotki .....

Gość PinkPong
wyćwiczony brzuszek poszedł by na marne ;)

Gość Gti
Zapytajcie Anieli, tak, tak!!! <hahahahahaha>

Gość ja NOMINUJE
u mnie zmieniłaby: - rodzice straciliby do mnie zaufanie - mielibyśmy w rodzinie jedną osobę więcej na utrzymaniu - musiałabym spędzać więcej czasu z dzieciakiem i rozważałabym wzięcie urlopu na studiach... - doszły by obowiązki jakie mają mamy małych dzieci nic poza tym.

Gość psssseudo
pewnie bym sie musiała przeprowadzić do faceta

- nie zastanawiałabym się czy ciąża teraz, czy za rok, dwa, tylko uszczęśliwiłabym Narzeczonego dzidziusiem :) - do ślubu poszłabym w zaawansowanej ciąży (termin mamy na koniec kwietnia 2011) - wróciłabym do bardzo mało ambitnej pracy, zamiast zmienić na lepszą

Gość 9h98h98h9
U mnie wpadka zmieniłaby stan finansów. Aborcja bezpłatna nie jest. (Zawsze tak się nastawiałam i obecnie, po urodzeniu jednego dziecka, nadal takie jest moje stanowisko.) Decyzja o urodzeniu dziecka jest zbyt poważna, żebym zdała się na los.

Gość o boszzzze
ja to przezyłam, wpadka zmieniła moje zycie w 95%, wtedy nad tym ubolewałam, taraz z perspektywy czasu wiem ze to najlepsza rzecz jaka mogła mi sie w życiu przydażyć, i nie chodzi tylko o piękną córe, wszystko ułożyło sie świetnie

Gość gdyby babcia miała wąsy....

Gość hmhmhmhmhmhmhm
skąd pewność że autorka pomyslała o ciązy? może by wpadła ponieważ cpa:D

ostatnio byłem na wyjeździe do Austrii...no i na postoju nagle nie wiadomo skąd nie wiadmomo kiedy mnie pocisło...do kibla na stację nie miałem co iść bo kolejka chyba z 10 osób...a więc z chusteczkami w ręku szukam miejsca...pośladki to tak zwierałem że o mało co mi kość ogonową nie zmiażdżyły nagle patrze jest!!!między tirem a drzewami jest miejsce no to rostawiłem się i walę...nagle ten tir odjechał a ja w pozie srającego odwrócony tyłkiem w stronę stacji...wszystko było by jeszcze fajnie gdyby akurat nie stała po drugiej stronie zaparkowanego tira grupa osób polskiej wycieczki...głównie były to kobiety w średnim wieku...ale niestety były tez tam sliczne dziewczyny w wieku 5,16,17,18,20 i więcej oczywiście...widok musieli miec niezapomniany...cóż na ich oczach podtarłem się...przeprosiłem za wynikłą sytuację...trochę było im mnie żal...a inną wpadkę miałem na basenie...to było z rok temu miałem takie luźne spodenki do pływania...i nie iwem czemu nagle mi stanął...wszędzie pełno ludzi a jak wiadomo na basenie to porażka...a więc wskoczyłem do wody przeczekać...nagle pogoda się pogorszyła i zaczeło grzmieć na co ratownik wychodzić z wody...dla mnie było to najgorsze co mogłem usłyszeć w ten dzień...no i musiałem wyjść ze stojącą pałką...niestety też szkoda że było aż tyle dziewczyn...potem jedna dziewczyna podeszła i spytała się o moje rozmiary bo kolezanki strasznie chciały wiedziec...głupio mi było strasznie...to było okropne to sa moje 2 wpadki i nic nie zmieniły :-D

Gość podziwiam
nic nie zmienilo a powinno dać Ci do myslenia kupuj chłopie lepsze gatki:D przed wyjściem na basen załatw swoje potrzeby xx o zgrozo:o

Gość podziwiam
jesli chodzi o 1 wpadkę zabioeraj ze sobą zawsze torbę papierową bądź foliową nie wyrabiam hahahhaha hah aha haha ahah

- rodzice by mnie zabili a potem by sie do mnie nie odzywali na zmianę z awanturami:p -ponieważ studiuje bardzo daleko od domu i w moim mieście, gdzie mam całą rodzinę nie ma mojego kierunku studiów to miałabym studia z głowy - musiałabym iść do pracy, podobnie jak mój chłopak i nie wiem jak pogodziłby swoje studia z praca bo też jest na ciężkim kierunku -straciłabym zaufanie rodzicow -wszyscy dowiedzieliby sie że uprawiam seks:D -byłabym załamana i wkrecalabym sobie że teraz wszyscy znajomi obmawiają mnie wkolo nawzajem i ze swoimi rodzinami i mówia jaka jestem głupia.. że sobie życie zmarnowałam itp..

to z potrzeba to nie było przed basenem tylko na wyjeździe...a gatki nawet najlepsze nic nie dadzą...bo w nim drzemie duża siła i chęć do życia i żadne gatki go nie powstrzymają...:-)

Miałabym kolejne dni rozmyślania, ale nic by nie zmieniło poza kilkoma dniami wolnego. zabieg i tyle w temacie. nic na siłę- do macierzyńswa nie dorosnę nigdy

Gość podziwiam
mały a wariat o zgrozo, gdzie Ty mieszkasz chlopie:o