Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderfgh

Cosinus

Polecane posty

Gość asderfgh

Hej, mam zamiar zapisac sie do tego calego Cosinusa na spedycje, mam ukonczone studia - ekonomie, mam pytanie czy wie ktos moze czy przepisali by mi oceny jesli by sie powtarzal przedmiot?z gory bardzo dziekuje za odpowiedz. ;)

Gość asderfgh
podbijam

Gość trtrtrt
raczej tak koleżanka w policealnej była zwolniona z angielskiego a była w trakcie studiów.

Gość asderfgh
dzieki serdeczne za odpowiedz, chodzi o 2 przedmioty.

Gość też się
zastanawiam nad cosinusem, ale nie wiem czy 2 kolejne lata wytrzymam w ławce :D może zrobię sobie przerwe a potem na zaoczne :/

Gość kaska546433
fajny topic. ja mam pytanie: czy ta szkola jest naprawde bezplatna? bo cos mi sie nie chce w to wierzyc. z czego oni sie utrzymuja skoro to prywatna szkola? :)

Gość asderfgh
Z tego co wiem jest to szkola bezplatna, bo dostaja dofinansowanie z UE, ja mam juz licencjat z ekonomii teraz bede robic magisterke i dodatkowo zapisalam sie do tej szkoly, zobacze jak bedzie spoko to zostane a jak nie to zrezygnuje, przeciez nic nie trace (no moze oprocz weekendow) chce sie doksztalcic. Przeciez to nic zlego a ze policealne a co mi tam. ;) dziekuje za odpowiedzi

Gość asderfgh
aha i jeszcze jest to szkola prywatna ale wlasnie maja cos tam podpisane ze jest darmowa, bo to dofinansowanie od kazdego kto przychodzi sie zapisac, reszte bede mogla powiedziec jak juz bede chodzic ;)

Gość ja już mam mgr
też chcę się dokształcać, ale mam wątpliwości czy zaczekać rok na zaoczne i teraz podróżować, czy od razu do cosinusa ;)

Gość asderfgh
Wiesz to jest Twoja decyzja, ja jesli mialabym prace to bym poczekala jesli nie to bym poszla z 1 powodu- pozniej by mi sie nie chcialo isc:). Ale decyzja nalezy do Ciebie, a na co chcialabys isc?

Gość ja już mam mgr
zastanawiam się nad "organizacja reklamy" :)

Gość asderfgh
rozumiem, ja chcialam technik bhp ale nie ma w moim miescie. A jakbym miala wybrac logistyke czy spedycje co bys wybrala?

Gość ja już mam mgr
logistyke :)

Gość asderfgh
no wlasnie tak nie do konca wiem czy isc na spedycje czy loistyke, kurcze trudna sprawa ;)

Gość sgttty
a co myslicie o dietetyce?czy taki papier o skonczonym tam kursie ma jakies znaczenie np jakbym chciala zostac dietetyczka? z tym ze koncze psychologie i nie mam juz ochoty na kolejne studia..

Gość asderfgh
wiesz trudno tak naprawde stwierdzic czy ta szkola cos nam da? najlepiej jesli by sie wypowiedziala jakas osoba ktora ja skonczyla. Ja tez nie mam pewnosci czy cos dzieki niej osiagne(oprocz papierka). z tego co przeczytalam sa potem egzaminy zawodowe a komisja jest z "zewnatrz" takze szkola uczy jedno a egzamin musisz zdac z wlasnej wiedzy. Martwi mnie tylko 1 oczywiscie nie chce tutaj nikogo urazic, ale ta szkola jest jakby uzupelnieniem luki w wyksztalceniu np osob ktore nie zdaly matury, albo maja wyksztalcenie podstawowe. tak mi sie przynajmniej wydaje aczkolwiek sama zaryzykuje i sie zapisze.

Gość alaneja
wypowie sie moze ktos na ten temat?

Gość warto12345567
to tylko stereotyp, ja ciągnęłam cosinusa i studia- wiec żadnej luki jak widzisz nie miałam- po prostu chciałam poszezyc swoje kwalifikacje :> czy pomogła trudno powiedzieć, na pewno nie zaszkodziła- teraz pracuje w agencji reklamowej i na bank pomogły mi praktyki, które robiłam w czasie nauki w cosinusie- wiecie doświadczenie :)