Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejdakkk 30

Okreslanie dziewczyn slowem dupa co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość brejdakkk 30

To przeciez brak szacunku okazywanego dla dziewczyn. Dziewczyny co wy na to. Wiekszosc kolesi tego uzywo. Czesto w obecnosci dziewczyn, a jeszcze czesciej za ich plecami. Ja jestem facetem ( 30 Lat )i tego slowa nie uzywam.

ja wolę słowo laska...no jest to troche szowinistyczne z naszej strony...ale chyba się nie obrażacie jak was nazwę laską...? :-D

Gość j9itgoitjoigj
dobrze robisz. we mgle widac tylko dupe

Gość Kochaniutka^^...
Najbardziej mnie śmieszy jak chłopak zobaczy zdjęcie dziewczyny (np. widać na nim samą twarz" i widząc to zdjęcie mówi "ale dupa" :D

Tak się mówi w męskich kręgach, gdzie rozmawia się zgoła inaczej niż w obecności pań :D i to jest fajne, nie porzucajcie tego :P grunt, to rozgraniczyć męski świat od normalnego społecznego funkcjonowania ;)

Gość Kochaniutka^^...
No tak ja zdaję sobie z tego sprawę może dlatego ,że mam 2 starszych braci i wychowywałam się w męskim towarzystwie męskim ;) traktuje niektóre męskie teksty z przymrożeniem oka:)

mysle, ze laska to moze byc przy parasolu albo do podpierania sie, a dupe to ma kazdy na tylach

ale kobiety tez uzywaja okreslenia "dupa" w stosunku do facetów :D

Gość moja wina ze macie
takie duze tylki???? macie szerokie tylki i waskie plecy stad to stwierdzenie. jak z daleka patrze to najpierw widac tylek a pozniej dopiero pojawia sie reszta ciala

No i tak właśnie trzeba ;) a jakie jest najczęstsze kryterium oceny kobiecej urody wśród facetów? "ruch*ąłbyś?" "ruchn*łbym" :D :P

Gość Kochaniutka^^...
Nie wszystkie kobiety mają szerokie tyłki :D ale nawet gdyby to mówi się ,że faceci lubią jak dziewczyna ma na czym siedzieć i czym oddychać. Czy tak nie jest?

Gość exxxxxpert
ja np uwielbiam kobiece siedziska

Gość exxxxxpert
ej a facet jakiw koncu powinien miec ten tylek?? taki waski i rowny z plecami czy jak

Gość Kochaniutka^^...
Ja spotkałam się niedawno z taką sytuacja w biały dzień. Wracam do domu koło 16 i na chodniku stoi 3 kolesi ( 20-26 lat tak mi się wydaje ) i już z daleka strasznie mi się przyglądają. Przechodzę speszona koło nich oni oczywiście obczaili z góry na dół i słyszę tekst. "Hej piękna jesteś podobna do mojej byłej.. ona też się puszczała" Ja się pytam jakie do cholery "też" co za kretyni:P oczywiście jeden z nich biegł i prosił o nr tel. mimo iż był dzień ja się ich bałam :o

Gość wereterterte
Dla mnie to obraźliwe i upokarzające. Tak samo "dupa" jak i "laska". :o

Gość Kochaniutka^^...
Jego nogi akurat mi się nie podobają ale tyłek ma całkiem niezły:P