Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oskar H. Beckedorf II

Nie będzie Żyd pluł nam w twarz!

Polecane posty

Nie damy się traktować jak bydło. Marionetkowy rząd sterowany przez żydo komune wspierany przez gazetę wyborczą i inne media finansowane przez Izrael musi zniknąć jak najszybciej. Oni chcą zniszczyć Polskę! Ale ja im mówie Nigdy! Kto myśli podobnie i ma świadomość bierzącej sytuacji w polityce niech zaprostestuje przeciwko obecnym władzom które niszczą Polskę od środka niczym pasożyt, doprowadzając kraj do maksymalnego zadłużenia a w końcu bankructwa aby przejąc całkowitą władzę nad Polską i Polakami.

Gość OnTheSite
jejku jejku nie odgunisz tuska i komuruskiego od stołka zastrzel ich i sie zaczaj

Gość awiecieze
Ja też nie znoszę Zydów - ale i tak są mądrzejsi niż Polaki. To im trzeba przyznać. Nie am co :( Polaki to świnie , że gorszych nie ma - jeden dla drugiego aż umieram ze strachu obecnie co będzie dalej. Nie chcę wiedzieć - Auschwitz i tyle. No ale może przeżyję choć się brzydzę i tyle. Zawsze się będę brzydzić wszystkim co sie dzieje teraz i 2 latami wstecz. Jak sie dałam ograć przez chorego na łeb ojca - ten idiota nie przejmuje się niczym tylko swoją dupą. też bym tak chciała. I mam wszystko w tyłku. A jego pierwszego. Może wreszcie umrze. Nic więcej nie mam do napisania tym ludziom - idźcie się grzmocić już - może tyle. Jutro musicie mieć dobre humorki, a niby z czego te dobre humorki. Więcej seksu :) :(

Gość awiecieze
Mój ojciec to dupek zbolały, który się mnie codziennie pyta - jak ci leci? A dobrze ghniocie umysłowy ja na to. A dobrze panie idioto. panie wrzaskocie panie ciemniaku. I tyle :(

Gość awiecieze
Zyd Zydowi do gara nie napluje. To sobie zapamiętajcie. A Polak Polakowi wilkiem - kto mądrzejszy? A wiecie jacy są Zydzi dla POLAKÓW? PODLI!!! I po co się z nimi zadajecie ? Oni was wykończą za Auschwitz wy głupki. I dobrze!!! Jedyna nadzieja, że świat sie skończy - ja się do nich dołączę - za Auschwitz wykończyć gnioty i koniec. Niech sobie żyją jak szczury i stona - głupie chuje i cipy :(

Gość awiecieze
Mnie by chcieli wykończyć , ale się za dużo ten tego GWAŁCĄ. Żydzi, którzy sie gwałcą. Hahaha - Zydki gwałciciele. Tego nie wiedziałam. I tam wielu jest postukanych, żeby sie...mnożyli. A jeden stukał żeby mu sie dzieci uczyły - idiota. Polski Zyd - a na miejscu walą się żeby się żenili. I to wszystko. Więcej sie gwałtem nie osiągnie. Tyle wiem. I co? Fajny przykład macie? Jak zwykle.

Gość oskar gleibnitz
kogoś mi przypominasz... ze zdjęcia i nienawiści do żydów... ale kogo?:classic_cool:🖐️

Gość awiecieze
Nie znoszę Zydów osobiście, ale ponieważ żaden nie wymyśliłby czegoś takiego co ja mam teraz to mogą być. Polaki nie. Bo robią świństwa z Auschiwitza rodem i koniec. A moi rodzice są chorzy na łeb i dlatego mam wszystko w dupie. A kto mi coś powie to zostanie opluty i koniec. Dlatego nie odzywać się do mnie i koniec :( Chyba że w obcym języku - wszystko kosztuje. :(

Gość awiecieze
Polacy są żli dlatego skończą marnie. Jedyna wasza szansa w końcu swiata za 2 lata. Więcej szans nie macie wy GNOJE skończne , świnie i bydlaki. Koniec moim zdaniem wasz nadchodzi. Nie ma nigdzie takich zer i durniów jak w Polsce i całość będzie gorzej niż dnem. I DOBRZE!!! :(

Gość Wróżbita_Sergiej
jesteś szwabem widze to po focie jak hitler

Gość awiecieze
Nie znoszę Polaków bo są tak WREDNI I OHYDNI, ze głowa boli. Obłudni, nie zdąża nic zrobią, a już świnią. Żaden inny naród aż taki nie jest dla swoich. OHYDA! Wstydźcie sie. Poza tym jaki to ma sens? I kazdy dupek, zero i gwałciciel, że o zwykłym złodzieju i debie nie wspomnę ma tu wszystko a normalny nic. A moi rodzice to dwa gnioty chore na łeb i wsadźcie sobie do dupy ich kariuery - a oni też niech se dupy wsadzą całe ich głupie i chore na łeb życie karierowe. Co ja z tego mam? Nie mam rodziny? Mieszkanie - za chciwi. takie kariery są w Polsce - patrzcie sobie ludzie na całym świecie kto tu do czegoś dochodzi i jest podziwiany - zwykły wariat!!! I koniec. A normalny do Auschwitza. Piękne państwo - niech je szlag trafi i koniec :(

Gość awiecieze
Zyczę wam żebyście się RoZLECIELI i NIGDY SIE NIE ODRODZILI przez wasze zboczeństwo i totalną głupotę oraz pychę. tak wam życzę za moje nieszczęście. Nie życzę Kościołowi by zbiedniał - to bym im źle życzyła bo sie starają od wieków by być najbogatsi - Bóg wie po co - nie o to chodzi, ale niech mają. I tyle. Ale reszta? O co chodzi reszcie? podobno o miłość. No to sie wykażcie. Nie wiem jak. Jakoś. O pracę? Trudno to sobie ...wyobrazić jak dla mnie. Nie mam coś widocznie wyobraźni. :(

zgadzam sie z żydami kiedyś mówili polakom nasze kamienice a wasze ulice...i sa parszywi bo podczas wojny strasznie płakali bo byli tępieni przez hitlera i oczekiwali współczucia...a jak ostatnio płynął statek z pomoca humanitarną to go napadły skurwysyny jedne...wielcy poszkodowanie...niech ich araby zajebia i bedzie spokój

Gość John Koboloski
do "awiecieze" a ty kim jesteś że i Polaków i Żydów nienawidzisz i w dodatku swoich ojców? Co ci się stało w życiu że tak marudzisz? Zresztą jak typowy polaczek.

narzekać to będziesz jak z polski zrobią grecję...kurwa Piłdsucki to by ich rozjebał w drobny mak...Tusk to kurwa irlandię obiecał że podatki w dół pójda itp a kurwa frajer podnosi podatki...i sięga do kieszeni najuboższych...a sama reforma krusu dała by 2 mld zł rocznie oszczędności...i gdyby w polsce nie utrzymywali te 55 tysięcy służbowych aut tylko wynajmowali to by było kolejne 750 mln...i co kurwa nie da się oszczędzać...? ale nie on sam musi miec dobrze a okradac społeczeństwo pedał jeden...

Gość John Koboloski
no właśnie zamiast podnosić podatki powinni sprywatyzować jakąś kopalnie i wszystko co się da ale po co skoro można pójść na łatwiznę. Już się zastanawiam jaki spot wymyśli Platforma na kolejne wybory, bo już chyba nie będą tak kłamać w żywe oczy.

dla twoich wiadomości polska liczy grubo ponad 38 mln obywateli...sobie zobacz na wikipedii dziecko neo...a ciebie to chyba piorun już trafił bo pierdolisz jak potrszaskany/a

Widzisz...Ty nie pomyślałeś...wybiłbyś wszystkich. Ja wziąłem pod uwagę, że ktoś musi uprawiać pola, hodować zwierzaki itp :) daltego tylko 35 mln trafień. Tym się różnimy.