Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzaczka kaczka dziwaczka

Ile schudne przez miesiąc jeśli..

Polecane posty

Gość Odchudzaczka kaczka dziwaczka

będe żyła tylko na kefirach ,muesli , styropianowym pieczywie i wodzie przez miesiąc? Skupiając swą uwagę na ćwiczeniach i wydalaniu?:O

Gość polecaaaaam
diete Dukana, poszukaj o niej info

Gość kjuti
zainwestuj w warzywa bo nabawisz sie awitaminoz i zaparć

mi sie udało w 5 tygodni 12 kilo, ale nic nie jadłam konkretnego 5 posiłkow lub czegokolwiek co można było przeżuć nie więcej jak 300-400 kalorii w ciągu dnia i duzo cwiczyłam. ładnie wygladałam ale szybko poniosłam konsekwecje, poszły zęby kosci morfologia fatalna i nie wydolnosc jelit po herbatkach a z czasem i tak wróciłam do poprzedniej wagii. jedynie z czego jestem zadowolona to ze swojej zawziętości i wytrwałosci...

Gość taa niedobra pupa
Znam osobę, co by ła na 40 dniowej głodówce i schudła 5 kilo... a co za miesiąc masz randkę? To ja przełóz na za dwa, odchudzaj się z głową...

mi sie udało w 5 tygodni 12 kilo, ale nic nie jadłam konkretnego 5 posiłkow lub czegokolwiek co można było przeżuć nie więcej jak 300-400 kalorii w ciągu dnia i duzo cwiczyłam. ładnie wygladałam ale szybko poniosłam konsekwecje, poszły zęby kosci morfologia fatalna i nie wydolnosc jelit po herbatkach a z czasem i tak wróciłam do poprzedniej wagii. jedynie z czego jestem zadowolona to ze swojej zawziętości i wytrwałosci...

powiem z doswiadczenia..... skrajne diety nie maja sensu nie warto nie jesc nic (bo spowalniasz metabolizm, a skutki bywaja oplakana.... wlosy, zeby ,cera, krew....) warto chudnac z glowa. odstaw weglowodany , zwieksz bialko i zobaczysz efekty. dodaj cwiczenia i ruch :) bedzie git. bedziesz miala ladne wyrzezbione cialo a nie chude i obwisle cielsko i za miesiac efekt jojo