Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łapacz...xd

Styl Życia EMO ! ?

Polecane posty

Gość łapacz...xd

Mam czarne włosy tak na prawdę Farbowane i na do datek kręcone . Ale zacząłem prostować no i spodobał mi się styl, ale jak wstawiłem fote na nk, parę osób powiedziało że wyglądam Jak Emo. Nie nosze jakiś tam rurek no ale ubieram się na czarno , tylko bez jakiś tam czach cz jakiś naszyjników czy bransoletek i się nie tnę, po za tym to stereotyp tak jak to że blondynki są głupie a to nie prawda. Tylko czy bycie EMO jest złym stylem życia czy normalnym i że nie powinienem się tego wstydzić. ??

no emo się raczej kojarzy negatywnie...bądź normalna laseczką takie są najlepsze...:-D

Gość łapacz...xd
Ja to płeć Męska ...XD Nie żeńska :D xd

Gość maniankaaa
i farbujesz oraz prostujesz włosy... hmm jakaś płeć to może i jest ale na pewno jesteś pewien/na ze jesteś facetem ??

Gość łapacz...xd
xD No chyba napisałem u góry w formie "ON" nie ONA xD Ja zacząłem to robić jakieś tydzień temu, lubię doznawać czegoś nowego i na okrągło czegoś szukam. Zawsze chciałem mieć czarne włosy no i mam .... A to że prostuje to dlatego że lepiej wyglądam w prostych ... Teraz dużo osób troszczy się o swój wygląda nie tylko kobiety xd.

Gość HA HAHAHAHAHAHAHAHA
emo znaczy smutny

Gość maniankaaa
prostowanie włosów to jeszcze... ale jakby mój zaczął włosy farbować to chyba by mnie ze śmiechu skręciło... bosze jak to dobrze ze nie mam teraz 15 lat... faceci po 25 roku życia na szczęście w większości są jeszcze normalni, bez tych dziecięcych fanaberii :D Moim zdaniem w wypadku mężczyzny istnieje rozróżnienie pomiędzy dbaniem o siebie a wydziwianiem, uważaj żeby nie zrobić z siebie pośmiewiska.... choć dziewczynki teraz tez maja jakieś dziwne gusta co do facetów.. ach te media ;p

Gość łapacz...xd
Ja wiem czy tylko smutny xD Chyba można być EMO ale być normalnym tak jak na co dzień. Tylko Emo Traktować jako Wygląd Ale nie osobowość i charakter. ?

Gość łapacz...xd
W sumie zmieniam się też ponieważ zakładam zespół a na koncertach też trzeba jakoś wyglądać. Po za tym to że inni będą się z ze mnie śmiać to ja to po prostu olewam mam gdzieś ich opinie itp. Nie obchodzi mnie to nie przejmuję się tym. Można być EMO normalnym, w sensie tym że Jedynie co mam zmienione to fryzura upodobniona do stylu EMO oraz czarne ciuchy np koszulki czarne z gitarą ?

Gość maniankaaa
Zawsze uważałam ze mogę wyglądać tak jak mi się podoba, nie potrzebując się przy tym utożsamiać z jakąkolwiek grupą.... po co ci to. rozumiem czarne ciuchy itd ale to pytane:" Można być EMO normalnym, w sensie tym że Jedynie co mam zmienione to fryzura upodobniona do stylu EMO oraz czarne ciuchy np koszulki czarne z gitarą ? " po prostu rozbroiło mnie już maksymalnie... chyba nie masz nawet 15 lat jednak ;) nie martw się wyrośniesz ;p mam kumpla który przechodził etap grungeu i ubierał się wtedy cały na pomarańczowo... po paru latach chciał spalić wszystkie te zdjęcia ;)

Gość łapacz...xd
Może i tak .... Ale będę próbował robić tak abym nie był aż tak podobnym do EMO. Moim Rodzicom Podoba się Fryzura i że jest na prawdę fajna. To chyba znaczy ze dobrze że raczej nie powinienem się wstydzić. I tak wiem że kiedyś zmienię styl na jakiś innych . Bo szukam nowych już tak powiem przygód xd itp

Gość łapacz...xd
Dzięki wszystkim :) Pomogła mi ta rozmowa z wami. :) Wiem teraz co robić itp. Dzięki :)

Gość karolina ;P
Nie przejmuj sie zdaniem innych! :) ważne żebyś dobrze sie czuł z ta fryzura :P wazne żeby mieć swój styl ! tak trzymać :)

Gość ikssigrekzet
japierdole pierdol style, i bądź sobą, ja hodzę w podartych rajstopach, zadużych koszulach, trampkach, mam tatuaże i kolczyki, i wołają na mnie podobnie, ale się nie przejmuje, miej wyjebane co o tobie myślą, to będzie Ci lżej. ; D

Gość ikssigrekzet
chodzę.* zjadło "c" nie jestem dyslektyczką xd

Gość Łapacz...xD
Wole dziewczyny.... Więc Pedałem nie jestem xd ;D Po za tym mam dziewczynę xd :D ;p