Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudopsycholożka

Spostrzeżenie na temat współczesnych dzieci!

Polecane posty

Gość pseudopsycholożka

Ostatnio na zakupach zaintrygowała mnie pewna sytuacja. Dwójka dzieci biegała po sklepie z rodzicami. Dzieci miały po 4 lata tak około i jeszcze nie mówiły dobrze, nie powiadały "r" po prostu sepleniły. Jednak na widok okładki zeszytu z wizerunkiem przesławnej Hanny Monatny mały chłopiec zaczął wołać: -Pać Hama Montama!!! Jeszcze nawet gnoje r nie mówią i zdania to poprawienie nie zbuduje, nie zna stolicy własnego kraju i nie wie ile jest 2+2 ale kim jest Hanna Montana wiedząc od razu:o Normalnie co to za wychowanie:o Gówniarstwo!

Gość to nie wina dzieci
tylko rodziców to oni są debilami do kwadratu:O

Gość ta hanna montana to juz
jest paranoja :o Moja corka nie ma żadnej rzeczy z ta idiotką, żadnych kubków z jej zdjeciem, poscieli, plecaków, piórniczków mimo, że w sklepie nieraz wyciagnie z polki jakiś talerzyk i chce bym jej go kupila :o Wymyslaja z ta Hanna jakby nie wiem :o

nie wiem o co ci chodzi...dla nich hanna montana to jak dla nas scooby doo, kotek bonifacy i piesek reksio...przeciez kazdy znal ich imiona jak byl maly...

Gość pseudopsycholożka
dobra ale scooby doo czy kotek bonifacy niósl moim zdaniem jakieś przesłanie a jakie niesie hanna montana, że w życiu zajebiście być gwiazda? Nie chciałabym żeby w przyszłości moje dziecko porwónywało sie do niej. Wole żeby oglądało Bonifacego. Z tego potem się bierze anoreksja, niska samoocenna itp. Nie mam nic do ludzi którzy pozwalają dziecku na takich idoli ale naprawdę zszokowało mnie to że taki mały gówniarz sepleniący już wie kto to HM:o

Gość pseudopsycholożka
nie ma co porównywać naszych dziecięcych bohaterów do dzisiejszych ale moim zdaniem dzisiaj dzieci wiele tracą. Spójrzcie chociaż na dziewczyny 15 lat ja w ich wieku to nie myślałam o chłopcach, randkach najważniejsza była szkoła. A one jak wyglądają dziaja? Jak ta pieprznięta Cyrus!

Gość a co to jest to Hama Montama
nie kojarze bajki nawet ;) Kiedys to jakies pokemony byly, czy cus ;) No ale za moich czasow to Mis Uszatek, Zwirek i Muchomorek ;) Nie widze w tym nic zlego chyba raczej ;) Dzieci emocjonuja sie bohaterami kreskowek ;) Tak bylo jest i bedzie ;)

Gość Moja córka, lat 6 nie ma
pojęcia kto to HM, choć postać pewnie kojarzy (trudno nie kojarzyć, przy powszechnej bytności), ale ja chciałam z innej beczki-jakie to wielkie przesłanie niesie za soba scooby-doo? :) Acha, córka wymawia popawnie wszystkie głoski :P

no toz wlasnie.a tom i jerry?caly czas sie trzaskali po lbach.fakt,polskie bajki byly naprawde edukacyjne-zaczarowany olowek,reksio,nawet bonifacy:) ja urodzilam sie w 1983 roku i niestety,ale w wieku 14 lat juz mialam chlopaka i calowalismy sie w piwnicy..ale o sexie mowy nie bylo !

Gość znalazlem_zdjecia_HM
Nie wiedziałem co to za hanna ale wygooglałem. Niezłe dziewcze czy już jest w wieku "konsupcyjnym" ? Znalazłem tylko zdjęcia w bikini żadnego toples :(

Gość erotoman_gawedziasz
może chociaż jakieś macanko ? Opowiedz !

nie twoja sprawa:P chcialam tylko pokazac,ze pokolenia reksia tez chodzily na randki szybko.nie bylam wyjatkiem wsrod kolezanek

Gość aaaaaaaawdd
a skad ty wiesz, ze akurat te dzieci nie wiedza ile jest 2+2 i co jest stolicą kraju?

Gość dziecko_forever
2+2 jest 4 a stolicą jest Warszawa wcześniej był Kraków. Ha !

Gość proponuje zobaczyc
jeden lub dwa odcinki hanny:)

Gość proponuje zobaczyc
ahahahahahhaahahahah scoby doo? daje przesłanieeeee? hehehehe

Gość proponuje zobaczyc
hm to bardzo amerykanska postac. osobiscie nie lubie tego typu postaci dzieciecych.. ale ogladalam pare odcinkow, i nie ma tam obecnej wszedzie przemocy, hm ukrywa to ze jest piosekarka bo chce prowadzic zwykle zycie, uwielbia spiewac ale nie chce byc slawana.. ma cudowne relacje z tata, szanuja sie, pomagaja sobie... ja naprawde proponuje zobaczyc jeden odcinek. sama mam corcie, ona tego nie oglada, ale jak by nawet chciala? to co? to znaczy ze nie bedzie potrafila liczyc? albo wymawiac R? eheheheheheheheh pozdrawiam mamusie