Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podzielmy się pierwszym razem

Dziewczyny jak wyglądał wasz pierwszy raz? było romantycznie czy beznadziejnie?

Polecane posty

Nadal jesteście z tym od pierwszego razu?:)Mi ogolnie pierwszy raz sie nie podobał- oboje lekko podpici, u niego w domu za scianą rodzice i straszny ból. ale nie żałuje. Nie jestesmy juz razem za to w pierwszy rok pierwszego razu drugi facet zrobił mi kolacje- wino kwiaty lody świece i wanna;p a u was jak było?

Gość kryska z monopolowego
no wiesz pierwszy raz jak to bywa... Strach przed bólem, nie wiadomo co i gdzie. Ogólnie to miałam 0 przyjemności mój facet to był tez jego pierwszy raz był tak przejęty, że nei wiedział kiedy doszedł. Poza tym jako niedoświadczeni mieliśmy problemy z włożeniem członka bo on był zestresowany:D jak teraz o tym myślę to było takie komiczne ale... później było już cudownie drugi raz był moim tak naprawdę pierwszym, miałam wtedy orgazm i było niesamowicie:) nie mogłam uwierzyć, że coś takiego jest możliwe, że ktoś może ci dać tyle przyjemności.

Ja jestem z moim pierwszym :) i za rok bierzemy ślub a pierwszy raz był piękny i ja go zainicjowałam;p to były jego urodziny, powiedziałam że pojedziemy sobie do mnie na działkę zrobic cos do jedzenia i sobie posiedzimy ale tak naprawdę wynajęłam apartament zawiozłam go tam, zrobilismy sobie sałatkę, deser.. :) później kąpiel , świece przy wielkim łóżku, nie bolało tak bardzo, było pięknie:) myślę że tego prezentu urodzinowego nie zapomni do końca życia:)

Gość mój nie
a faceci potrafia takie rzeczy? bo mój aż tak romantyczny nie jest

jakoś nikt nie chce się dzielić tym pierwszym razem...jabym opowiedział swój ale jestem facetem...a maja sie wypowiadać tylko dziewczyny:-)

Auroton opowiedz to musi byc ciekawe z punktu widzenia faceta;p

cos było nie tak pewnie u nich z serwerem

up