Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguska19

zawiedzione zaufanie i zdrada co dalej?

Polecane posty

Gość aguska19

nie radze sobie z moim zwiazkiem,mojemu partnerowi nigdy nie ufalam na 100%,budowal to zaufanie niecaly rok,prosilam aby mnie nie skrzywdzil i nie ranil,ale zrobil to,zalozyl sie z kuzynem ze zawroci w glowie bylej kuzyna, pisal do niej dwuznaczne smsy i flirtowal na gg i prze maile,czy bylo cos wiecej np.seks,nie wiem,dowiedzialam sie o tym przez przypadek i sie zalamalam,dla mnie to jest zdrada, ze za moimi plecami robil takie rzeczy,przepraszal mnie i zalowal swojego zachowania,chce zaczac od nowawszystko, ale jestem bardzo zazdrosna i nieufna jeszcze bardziej,pojechal do starego kumpla z podstawowki,na typowy wieczor meski z piciem i nie wiedomo czym jescze ;/,bedac w domu czesto sie odzywal,od kiedy jest u kolegi prawie sie nie odzywa,ja wariuje,nie ufam mu,widzimy sie co 2 tyg, do kumpla jechal80km do mnie ma 60km,dzieli nas raptem 20km,moze w autobus wsiasc i sie ze mna spotkac ale on woli siedziec z kumpelm,mial byc 1 dzien siedzi juz 3 dni, a ze mna jak sie widzi to tylko 1,5dnia,czuje ze wogole nie przejal sie tym ze zawiodl moje zaufanie,bawi sie w najlepsze a ja nie spie juz 3 noce,co robic, jak sie mam uspokoic, kontynuowac ten zwiazek bo juz nie wiem co z tym robic

Ja na Twoim miejsu bym go w dupe kopnela . Widac ,ze jest niedojrzaly dupek i watpie , ze zalowal tego ze sie z ex kuzyna sptk. Widac , ze Cie nie szanuje i ma Cie glebo ko w dupie. Wiem ,ze to straszne ale szanuj siebie a inni beda Cie szanowac.

Gość aguska19
zalowac to wiem ze zalowal bo jak mu powiedzialam ze wiem co zrobil to mimo 60 km nas dzielacych w godizne dojechal do mnie by wszystko wytlumaczyc,mowil ze to byla tylko pomoc kuzynowi aby sie zemscic na tej lasce,mowil ze zakonczyl to ze sie z nia nie spotkal,bardziej wkurza mnie ze jeszcze tydzien temu zwiazek byl w rozsypce a on ostatnio w najlespze mnie ignoruje bo jest z kumplem,widac co jest dla niego chyba wazne,nie ja a kumpel :/

Gość W takiej samej sytuacjiiii
Witam jestem w tej samej sytuacji podaj gg to pogadamy na gg

Ale sama pomysl , czy facet ktoremu zalezy na dziewczynie robi takie rzeczy nawet dla kumpla? W jakim jestescie wieku?>

Gość ***podpowiadajka***
ONI WSZYSCY SA GOWNO WARCI!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY!!!!!

W jakim jestescie wieku?>" na pewno nie w takim by tworzyć z tego zwiazku coś trwałego :)

Gość aguska19
a co mi tam zalezy,moj nr 25983533

Gość aguska19
ja mam 21 on 25, a najsmieszniejsze jest to ze jeszcze miesiac temu na slubie jego kuzynki wspominal w zartach ze on jest nastepny ;/

Gość ***podpowiadajka***
JA MAM 26 A MOJ MA 28 I JEST TO SAMO. ZAWSZE KOLEDZY WAZNIEJSI, OKLAMUJE ITD. MAM TEGO DOSC. JESTESMY PONAD 1.5 ROKU RAZEM ALE JA JUZ NIE DAJE RADY. PO CHOLERE GADA ZE KOCHA ITD. JAK OSZUKUJE. WY FACECI JESTESCIE PORABANI I TYLE!!!!

ZAWSZE KOLEDZY WAZNIEJSI, OKLAMUJE ITD." ze jest niedojrzaly d**ek" i ma Cie glebo ko w dupie" w najlespze mnie ignoruje " SA GOWNO WARCI!!!!!!!!!!" to po kiego grzyba jeszcze przy nich tkwicie ? Widocznie nie jest wam tak źle jak to opisujecie;) Jak wszystkie ponarzekacie , popsioczycie i wrócicie z błagalnym wzrokiem do swoich misiów :) same sobie gotujecie ten los :) więc nie miejcie pretensji do kolesiów lecz do samych siebie Tkwiąc w takich związkach robicie same sobie niezłe kuku obarczając za to co sie dzieje cały męski ród Zastanówcie sie nad sobą ;)

regres, jak widac , ze ona sie nie szanuje to dlaczego ona ma ja szanowac i liczyc sie z jej zdaniem. Ale moze jeszcze pozyje ze 4 lata to sie moze otrzasnie i bedzie madrzejsza.