Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczny postulat

my męźczyźni domagamy się

Polecane posty

Gość wieczny postulat

prawdziwych naturalnych kobiet , a nie sztucznych wytworów pustki lub dna, jakimi wy jesteście lub chcecie być [cześć]

Gość załóż strajk okupacyjny

Nie wszystkie sa takie złe;p tylko najdziwniejsze jest to że większość facetów się ogląda właśnie za takimi pustakami które nadrabiaja brak inteligencji krótka spódnicą i gigantycznym dekoltem;p

mamy sie nie golic, nie myc, przezuwac upolowane i wykrojone przez was mieso i obwislymi piersiami karmic pietnastego potomka owijając się futrem o zapachu kozich posladków?

stawiajcie krzyż i postulujcie kto wie.. kto wie....

Gość piękna leniwośc
spierdalaj

a ja sie domagam 1000000000000000000000000000000000000000zł pensji miesięcznie! o!

lejla-. żal mi kobiet materialistek, później faceci tak postrzegają większość kobiet że tylko kasa sie dla nich liczy, nie rób kobietom antyreklamy

Gość piękna leniwośc
tylko kasa się liczy! Pieniądze są naj naj naj ważniejsze!

ale dlaczego antyreklamy? ja mówię o PENSJI - zarobionych przeze mnie pieniążkach, nie o jakimś datku z nic.

żal żal żal, a panom to współczuję że już chyba wszystkie normalne kobiety są zajęte..

Aha lejla przepraszam myslałam że chodzi Ci o pensje faceta-źle zrozumiałam, zwracam honor:)

"stawiajcie krzyż i postulujcie" :D jak nic innego postawic sie nie da.... no to panowie czas postawic krzyz...

pieniądze faceta mnie nie interesują, zdecydowanie abrdziej jestem zaintersowana moimi własnymi pieniążkami :D

Przestańcie ciągle żartować z tego krzyża, zastanówcie się co gadacie" PiSówka?

"czizas mów za siebie" Regres ja to sobie moge sobie co najwyzej postawic paprotke na parapecie :)

po prostu wierząca.. Nie interesuje mnie to co oni tam wyrabiają na tym placu, ale te żarty z krzyża są niesmaczne

Przestańcie ciągle żartować z tego krzyża, zastanówcie się co gadacie" to nie my zaczęliśmy miej pretensję do tzw obrońców:P

Gość WWW.MAJORKA.pl
Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

phi <stopka> skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .</stopka>

"Nie interesuje mnie to co oni tam wyrabiają na tym placu, ale te żarty z krzyża są niesmaczne" niesmaczne to jest robienie z siebie bezbronnej owieczki i dziekowanie "ruskim" po to by za chwile oskarzyc ich o zbrodnię a tak w ogole to nie sa zarty tylko mechanizm obrony rownowagi psychicznej przed zachwianiem spowodowanym zbyt dużą dawka absurdu

Gość WWW.MAJORKA.pl
Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara Modle się codziennie

zbyt dużą dawka absurdu" czego najlepszym przykładem była wczorajsza homilia abp Głódzia na Jasnej Górze :D