Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikssigrekzet

Zagadać czy nie?

Polecane posty

Gość ikssigrekzet

sprawa wygląda tak.. pewnego razu kiedy przechodziłam ryneczkiem, zauważyłam przy jednym stoisku cudowną dziewczynę, która właściwie pracuje tam codziennie.. czasami specjalnie tamtędy przechodzę, żeby na nią popatrzeć, uśmiechnąć się, cokolwiek. Byłam tam może 4 razy, przy czym mnie za każdym razem widziała, jestem osobą która strasznie rzuca się w oczy, z resztą.. podobnie jak ona. Kiedy przechodzę obok jej stoiska wodzi za mną wzrokiem i robi się niespokojna. Kupowałam u niej ostatnio jakiś artykuł, ale nie miałam odwagi nawet się uśmiechnąć. Boje się że wraz z końcem wakacji ona przestanie tam pracować, i wróci do szkoły, bo jest przecież młoda, i na pewno jeszcze się uczy. Więc mam mało czasu, i samym przechodzeniem nic nie wskóram. Planuje podejść do jej stoiska jeszcze raz, kupić..cokolwiek, i dać jej karteczkę z numerem telefonu, Tylko boje się że wyjdę na idiotkę.. może ma kogoś, albo wcale jej się nie podobam.. co mi radzicie? ;x

Gość ikssigrekzet
no pewnie, wtedy będę miała przynajmniej gwarancje że wyszłam na idiotkę ;D

Gość nawet300podrażnień rocznie
jesteś les? czy kcesz ją poznać jako koleżankę ?

Gość ikssigrekzet
jestem lesbijką. ^ I ona też na taką wygląda. ;)

Gość a po czym widzisz ze on jest
les? ciekawi mnie to...

Gość nawet300podrażnień rocznie
gorzej jak tylko Ci się wydaje

Gość ikssigrekzet
hm, wiem to może dlatego, że obracam się głównie w towarzystwach homoseksualnych, potrafię rozpoznać po zachowaniu, sposobie patrzenia, mimiki twarzy. ^ poza tym panienki które mają "mocny" styl, na ogół są bi, bądź homo. ;)

Gość ikssigrekzet
no właśnie mogłoby mi się wydawać.. ale w takim razie, po co zwracałaby na mnie aż taką uwagę kiedy przechodzę?

Gość Astoria1985
No tak, ale nie można uogólniać. Ja też często uśmiecham się do ludzi, ale to dlatego, że z natury jestem miłą osobą. Nie ozaczo to jednak, że od razu ktoś mi się podoba...

Gość ikssigrekzet
ależ ja Cię rozumiem, i gdybyś się do mnie uśmiechnęła na mieście, nie posądziłabym Cię od razu za homoseksualizm, to też zależy od spojrzenia, no i gestów, sam uśmiech nic nie znaczy. ;)

Gość Astoria1985
A co rozumiesz pod pojęciem: zwracała na mnie aż taką uwagę? Co takiego robi? To że się patrzy? Może podoba jej sie Twoja fryzura, makijarz styl, cokolwiek...

Gość ikssigrekzet
skupia wtedy całą swoją uwagę na mnie, pomimo że ma klientów, robi się nerwowa, i nie wie za co się zabrać, ale cały czas patrzy w moją stronę ;)

Gość ikssigrekzet
może to dlatego że ubieram się w podobny sposób do niej.. mam tatuaże, i kolczyki, nietypową fryzurę, ale normalna hetero laska, raczej by się tak nie zachowywała. xD

Gość Astoria1985
Słuchaj, zawsze warto zaryzykować. Najwyżej nie zadzwoni. Kto nie ryzykuje ten sporo traci. W końcu każdy z nas potrafi dostrzec gdy komus się podoba. Jeśli masz podstawy, że jest Toba zainteresowana to do dzieła :) Nie trać czasu.

Gość ikssigrekzet
a jak raz podniosłam koszulkę i zdjełam stanik to mi krzyknęła : niezłe cyce słoneczko :)

Gość Astoria1985
I jeszcze jedno. Gdyby do mnie podeszła jakaś kobieta z taką propozycją to wcale bym jej nie wyśmiała. Poprostu powiedziałabym, że nie jestem zainteresowana tak samo jak mężczyźnie, który nie jest w moim typie. Reasumując - wg mnie wcale się nie ośmieszysz nawet jeśli odmówi.

Gość do ikssigrekzet
zagadać nic nie stracisz :-)

Gość ikssigrekzet
ktoś się podszył z tą koszulką.

Gość ikssigrekzet
uh, spróbuje, ale już jak o tym myślę to mam pietra xD

Gość Astoria1985
Ktoś musi zrobic pierwszy krok :) ŻYCZĘ POWODZENIA! :)

Gość do ikssigrekzet
nic nie tracisz w razie czego ona i tak Cię nie zna a jak coś jest na rzeczy to lepiej coś zrobić i żałować niż nie robić nic i żałowac ,że straciłas okazję :)

Gość ikssigrekzet
o haha,dziękuje, na pewno się przyda ;D

Gość ikssigrekzet
ale pomysł z kartką jest dobry, czy nie bardzo? XD