Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Idę na wesele z chłopakiem którego znam od tygodnia!!! Pomocy

Polecane posty

J.w. poznaliśmy się tydzień temu na imprezie poprzez wspólnych znajomych a właściewie moją dalszą koleżankę... zaprosił mnie na wesele, zgiodziłam się... Wesele jest jutro mam już wszystko załatwione, kieckę, fryzjera ect... Ale jakoś się boje, nie znam jego znajomych, czuję stresa lekkiego... Byłyście kiedyś w takiej sytuacji???

Gość ona tam
ja byłam, ale nie poszłam na wesele, bo juz miałam plany ;) chłopak poszedł sam... ;D zaprosił mnie dwa dni przed weselem .. chociaz gdybym miała czas to bym poszła i nie martwiła sie zadnym srese.. chociaz hm tam będa jego wszystko ciotki i babki :D hahah powodzenia ;) ja kiedys byłam z przyjacielem, to kazda jego ciotka myslałam, ze jestesmy razem :D haha i było kilka nie zrećznych sytuacji, bo on kiedyś cos do mnie czul... ale juz sobie to wyjasnilismy ;)

Gość w czym problemmmm
przeciez wszyscy tzn rodzina weselnicy beda wiedziec ze jestes z poza rodziny tylko osoba towarzyszaca On jak rozumiem jest wolny tzn nie ma zony Zachowuj sie jak na damę przystało baw sie przy tym dobrze Wyjscie na wesele nie jest obietnica dla Niego związku Idziecie sie tylko zabawic Tylko zachowuj sie zebys nie była zbyt widoczna Na ekscecsy moze pozwolic sobie tylko rodzina Baw sie dobrze

hehe nie... to wesele jego kolegi, tak więc ciotek srotek nie będzie, dzięki bogu... ale zanjomych ma dużo i mam wrażenie, że on chyba się już zakochał we mnie ... straszny romantyk z niego... nie chcę go zranić.... ciekawe jako kogo mnie przedstawi//?

Gość ona tam
tydzien znajomosci juz sie zakochał ?;D haha chyba złe czytasz jego sygnały, może mu sie podobasz, ale bez przesady ;) przedstawi Cie jako kolezankę :D ja na tym wesele musiałam sie całowac z jego ciotkami ;] troche było dziwne ale jak to na Polskich weselach :D hahaha miałam nie byc zauwazalna, ale kamewa praktycznie cały czas na nas :D haha bo ja lubie tanczyc ;] haha on też w sumie ;p

no właśnie, że niestety tak jest... mówiłam mu, że za szybko i w ogóle, on twierdzi, że na kogoś takiego właśnie czekał... mam nadzieję, że jako koleżanke