Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dacie sobie rade

Dziewczyny noszące PUSH-UPY to idiotki które oszukują siebie i innych

Polecane posty

Gość dacie sobie rade

Jak byście się czuły jakby facet w bokserkach nosił długopis, który powiększałby jego penisa wizualnie ? :-o To tak samo żenujące jak Wasze PUSH-UPY. Dlatego tylko kretynki, debilki, idiotki i nie wiem jak jeszcze nazwać dziewczyny, które to noszą :-o

fiut nie jest do podziwiania ani to ładne ani estetyczne ot stworzony do sikania i zaspokajania partnerki a piersi to wyzsza szkoła jazdy same w sobie są sliczne a jeszcze ładnie uformowane w staniku.... no ale ten co to pisze ma pewnie 17 lat i stresa ze trzeba isc niedługo do szkoly:P

Gość latriszja
bo sie zesrasz kolego, albo cisnienie ci skoczy, wez 3 wdechy.

Gość pushupy są niezdrowe
deformują piersi i blokują ich "rozwój". Jaky poszły do profesjonalnego sklepu z dopasowywaniem bielizny i pochodziły miesiąc w dobrze dobranym (ale niekoniecznie ślicznym i w kokardki) staniku, to i bez push upów miałyby większe piersi metodą naturalną.

w takim razie droga koleżanko przestań się malować, bo malowanie rzęs czy czegokolwiek również oszukuje oglądających, tak naprawdę masz na twarzy pryszcze, przebarwienia i małe oczy, tylko dzięki makijażowi wydają się duże i ładne... :P

Gość grrrrr...............
Dla Twojej informacji... PUSH-UP nie powieksza piersi a tylko ladnie modeluje ich ksztalt :P

Gość latriszja
dlatego mamy 21 wiek i odpowiednie narzedzia do poprawy urody.. to normalna rzecz ze uzywamy podkladow, push upow czy czego kolwiek, wy tez uzywacie zelów dowlosow i innych aby poprawic swoja urode

Gość hgcasjndskv
śmiech na sali. Bawi mnie to,że faceci mają wobec kobiet wymagania Bóg wie jakie jakby sami mieli w gaciach po 30cm w zwisie. Co za głupim stworzeniem jest mężczyzna.

Gość paranoikwdupce
to po co w ogóle ubrania nosić?

Hehe,kolega chyba się rozczarował jak już zdjął jakiś push-up ;) no ale cóż, przecież to widać gołym okiem czy to naturalne czy push-up, to tylko facet może mieć z tym problem.

Gość sfrustrowany jesteś
bo spotykasz laskę napalasz sie na jej seksy biust.....a potem czar pryska gdy ona zdejmuje stanik.... nie przejmuj się nas kobiety spotyka to samo gdy spotykamy mężczyznę naszych marzeń....a potem w łóżku okazuje się że on wytrzymuje zaledwie 5 minut....

Gość Taaaaaaa...
Pustogłowie szerzy się w zatrważającym tempie. Takie push-upy są do bani.

Ja się zgadzam, bo większość push-upów wypycha cycki pod brodę. Ot, taka "dorosła" wersja skarpetek w biustonoszu.

Jak byście się czuły jakby facet w bokserkach nosił długopis, który powiększałby jego penisa wizualnie ? No nie, nie długopis a wczorajszą skarpetę wypchaną używanymi majtkami. Sztywność to zachowa i pachnie odpowiednio :P

Gość nanannananana
hehehhehe

Gość glupia jesteś
pewnie masz duże obwisłe cycki i dlatego tak piszesz to wiedz że takie są milion razy gorsze bo normalnie fujj lepsze już te małe pstynki a w push upie lepiej wyglądają :p

Gość takie życie..........
A co, byłeś na rozbieranej randce z taką? Zdejmujesz jej stanik, a tu o-o..:D I potem długopis nie chciał zaskoczyć?:D

Gość takie życie..........
[zgłoś do usunięcia] mellygion , odpowiedź rewelacyjna, dawno się tak nie uśmiałam...:D:D:D

Ja myślę, że dziewczyny noszące push upy to tylko i wyłącznie zakompleksione dziewczyny, które nie wiedzą, co dobrze dobrany stanik może zdobić z ich biustem. Nosiłam skorupki push upy przez kilka ładnych lat, a po dobraniu odpowiedniego stanika mam w miękkim staniku 65D biust taki sam jak kiedyś w skorupce push up 75B. W lekko usztywnianym staniku cieniutką gąbką mam biust o wiele większy i bardziej podniesiony, wyeksponowany niż w starym push upie. Push up gniecie, deformuje piersi, a jeszcze przy za luźnym obwodzie gabka spycha biust pod pachy i pomniejsza go :) To cały sekret push upów.

Gość Ale temat!
Zgodze sie z pierwsza odpowiedzia, jakas nastka ma stresa bo wakacje sie koncza :D