Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

pomysl na prezent

Polecane posty

dajcie jakis pomysł na prezent dla rocznego dziecka. ale jakiśd robiazg, bo po pierwsze nie mamy zamiaru wydaać kasy na roczne dziecko a po drugie to dziecko ma WSZYSTKO

Gość nie pracuje a mam
kupcie mu mieszkanie jak skończy 18 lat przyda mu sie:)

Kup miłego pluszaczka, kazde dziecko lubi miec mnóstwo pluszaczków. Wybierz taki miły materiał z którego bedzie wykonany. Powinno byc dobrze. :)

Nie kupuj z włochacza pluszaków. Sa takie niby z aksamitu, one sa fajne , dzieci je lubią.

myślałam and pluszakiem,ale sama nei wiem.W domu jest 3 dzieci i pluszaków ejst zatrzęsienie...nad ksiązeczka tez myślałam tylko nie mam pojęcia jaka tematyka interesuje roczne dziecko:D

Kup pluszaka! Ale słuchaj, kup takiego milusiego, z fajnego materiału. Spodoba sie, sama zobaczysz.

Gość ksiazeczka z jakimis zwierzeta
mi najlepiej, dzieci takie lubia :)

tematyka dowolna. Ostatnio widziałem takie fajne książeczki o np. porach roku, bohaterowie ulepieni z plasteliny, i zdania typu: to jest chmura, z chury pada deszcz i uśmiechnięta churka obok. A to słońce, słońce jest gorące i obok na rysnku uśmiechnięte słońce... Takie pierdoły rozwijajaą malucha i robią więź z rodziciem, który to czyta. potem mówisz dziecku - pokaż chmurkę, powiedz co słyszysz jak pada deszcz... i akie tam. Nie mówię, że ma kupować książki z fabułą.

kup książke, która przyda się rodzicam za kilka mc np do zabaw, moja mama kupiła całą księgę z 1000 pomysłów na zabawy z małym (wycinanki, gry, malowanie itd) moj bratanek ma teraz 2 lata i sie oderwac od niej nie może. albo jakiś bajerancki nocnik (tylko nie z melodią, bo rodzicow maluch zameczy)