Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

jak zrozumiec słowa faceta! doradzcie!!!

Polecane posty

Rozmawiałam z moim facetem o sexie i doznaniach i o tym ze chciałabym dłuzej i czesciej powiedział, że jakby był w moim wieku.albo młodszy .ja mam 24 lata on 28 to by mnie bzykał non stop..i powiedział ze ostatnio z kumplem sobie gadali i stwirdzili, ze sex teraz juz nie sprawia im tyle frajdy, ze kobiety ich az tak nie podniecaja jak wtedy kiedy mieli 20-24 lata ...ze owszem jest fajnie ale to juz nie to samo co wtedy... no nie wiem co o tym myslec

Nie myśl ,zabierz się do dzieła i pokaż mu że seks może sprawiać dużo frajdy i tylko z Tobą będzie miał najlepsze przeżycia.

nie rozmawialismy o znudzeniu czy o tym ze go nie pociagam, chodziło mu raczej o sam akt, że kiedys wyzwalało to w nim wieksze odczucia rozmowa wyszła apropo tego ze kobiety najwieksze potrzeby maja po 30 a mezcztyzni w wieku 20 lat jego kumpel poweidział to samo a strasznie kocha swoja dziewczyne..i raczej patrzac na nich nie widac tu nudy. ostatnio mam wrazenie ze jemu sie nie chce..albo chce ale idzie na łatwizne czyli troche klasycznej pozycji..[potem ja wskauje..ja dochodze on dochodzi i narta..po sexie nawet mu sie nie chce mnie dobrze poposuwac zazwyczaj sa krótkie numerki a te dłuzsze sa raz na miesiac

wiesz jak to jest ..te same ruchy ..taka sama sceneria ...bez dodatkowych bodźców i te same przeżycia ... nie chodzi o nudę ale o rutynę ...nie oczekuje nic więcej bo wie z góry jak to będzie wyglądać i z takim podejściem nie ma co liczyć na poprawę.. a jeśli chodzi o wiek to też ma znaczenie lecz myślę że o wiele mniejsze niż mówi ..raczej zwala na wiek i tyle.

aha no w sumie racja ja tez wiem jak to bedzie wygladac..wlasciwie zawsze ostatnio jest podobnie... zasstanawim sie jak by go tu zaskoczyc

nikt nie pogada

Verka 👄 jak dawno Cie nie widziałem ..:) opowiadanie płodzę oczywiście ale z tym drugim w nawiasie może być problem :classic_cool: jak ja lubię..... hmmm.:D Taka jedna tutaj jest sporo tematów co do zaskakiwania partnera ale Ty najlepiej powinnaś wiedzieć co Tobie lub jemu by bardziej pasowało .Wybrać możesz to co Ci pasuje .

wiem co ciagle ma ochote na mój tyłeczke bo dawno juz nie upawialismy sexu analnego...obiecuje mu a potem jak przychodzi co do czego stwierdzam z ejednak nie jestem dobrze przygotowana i boje sie niespodzianki

nie wiem czy to Ty ale z tym tyłeczkiem to oczywiście żartujesz ..:D Verka podobno każdy problem można rozwiązać ..👄

to nie podszyw serio pisze

Verka mam duża chatę ..miejsca w brud ..jest gdzie poszaleć ..wszystkie pokoje ..kuchnia ..łazienka mogą być zaliczone ...nawet garaż tylko że tam trochę kurzu się nabrało :D no i podłoga też jest .. zimne kafelki itp.. zachęcona czy wolisz na łonie natury. taka jedna nie przesadzaj ... to ile wy jesteście razem żeby posuwać się do takiego środka jak tyłek co... co wam później zostanie ..nic.. zastanów się ..są mniej drastyczne środki .

ja wim nie robimy tego prawie wcale czasem tylko

Verka uważaj ,tylko się nie potknij ..:D chciałem dodać jeszcze że posiadam również ściany które mogą być również dobrze wykorzystane..:)

cholera Verka ..zapomniałem o najważniejszym ...mam też prysznic .... z regulowanym strumieniem wody ..mocno daje ..:D Taka jedna co ja Ci doradzę jak już jesteś tak zaawansowana..:D

spadac z topiku

Gość 1111111111111
jak koleś skończy 25 lat to przestaje mu się powoli chcieć, tak jest zaprogramowany :P siać nasienie puki geny młode i dobre

Gość Prawdziwy herszt
ja mam 40-chę i też mi się chce tak samo jak wcześniej żadnych kłopotów z podnieceniem nie mam staje na zawołanie

ale nie chodzi o to ze ma probelmyz podnieceniem wystarczy ze sie chwile całujemy i juz mu staje na bacznośc zawsze dochodzi i nie opada wiec nie w tym rzecz i kochamy sie tez regulrnie

Gość opanowany w łożu
poprostu koleś już nie ma ochoty na bzykanie, musisz go wygłodzić i dać mu z tydzień ostrej przyjemności

Gość alex1500 2900
mój ma prawie 30 i podobno kiedyś to chciał na okrągło... szkoda że ja go dopiero teraz poznałam, bo najczęściej mu się nie chce, woli na necie posiedzieć, a jak już sie bzykamy, średnio raz na 2-3 tygodnie, to jest szybka akcja bo on zaraz dochodzi po takiej przerwie... myślę o znalezieniu kochanka :/. takiego, któremu sie będzie chciało!

Gość opanowany w łożu
wy wszystkie kobiety zawsze szukacie prostszego rozwiązania jeśli chodzi o sprawy łóżkowe i chcecie być tylko zaspokajane tak jak wam się podoba i może to jest przyczyną niechęci waszych facetów, często się słyszy że facet jest słabszy genetycznie a im starszy tym większy rarytas bo szybciej umierają a poza tym kobiet jest więcej to dlaczego nie dbacie o to co posiadacie

Gość opanowany w łożu
a my myślimy tylko o seksie bo do tego jesteśmy stworzeni ale z wiekiem się odechciewa