Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

jak zrozumiec słowa faceta! doradzcie!!!

Polecane posty

Gość alex1500 2900
dlaczego się odechciewa? pytam poważnie, mi się nadal chce i to ciągle :D.

Gość opanowany w łożu
a jak się oparzysz czymś gorącym to nadal to bierzesz? pojawiają sie różne sytuacje w życiu przez które facetom sie przestaje chcieć, niektórzy przez swoje niepowodzenia w łóżku lub inne kompleksy

Gość alex1500 2900
to trzeba mieć naprawdę zryty beret żeby się wgłębiać w kompleksy i po jakimś tam niepowodzeniu nie mieć ochoty. ja nie jestem idealna mam małe cycki na przykład ale nie przejmuję się tym kompletnie! jakoś wszystko przyjmuję naturalnie, jak nie mam orgazmu albo seks akurat tego dnia nie jest jakiś obezwładniający to ok, jak jest lepiej raz gorzej, ale i tka fajnie jest trochę się pobzykać, pomacać, nawet jak się nie ma specjalnie siły ani ochoty, to ochota sama przychodzi w trakcie ;). a po humor się poprawia i chęć do życia!

Gość alex1500 2900
a ja myślałam ze to kobitki mają kompleksy hehe ;).

Gość opanowany w łożu
przesadzasz koleś, jak dziewczyna odmówi ci raz bo ją coś tam boli później bo coś innego i mając tylko ją przyzwyczaisz się i będzie ci odmawiać coraz częściej to się przyzwyczaisz czasami będziesz chciał w ramach zemsty też jej odmówić, albo jak będziesz robił to ciągle tak samo to też ci się znudzi, może być też tak że nie będziesz widział u niej takiego zaangażowania w seks jak u ciebie i też ci się to znudzi, dam ci rade, ruchaj ile możesz i puki ci się chce później mogą pojawić się problemy z twoim zdrowiem starość nie radość

Gość alex1500 2900
kochanie ale ja jestem laseczką , lat 27 :D. to już mi się ma odechcieć czy dopiero zachcieć? wiem o czym mówisz najgorsze że ludzie niedopasowani się potem męczą w związku i wyrabiają sobie jakieś poryte nawyki. najważniejsze to być otwartym na drugą osobę i mieć chęć poznawania coś nowego, doświadczania. np. mój facet lubi raczej ostre rżnięcie a ja wolę delikatnie bo tylko wtedy dochodzę, no i jakoś wyrabiamy kompromis czyli czasem tak czasem siak, szkoda tylko że nie codziennie hehe ;).

Co za debil z Twojego faceta -ja mam 33 lata i ciagle mam ochote nas sex

Gość alex1500 2900
pedros ja też :D! nie wiem czemu facetom w związku odechciewa się totalnie, lubię się ubrać w szpile, pończochy, bzyknąć w samochodzie albo na łonie natury, zrobić loda, dotykać, a tu słyszę nieeee nie mam ochoty. a jak jest sex to bez jakiejkolwiek gry wstępnej, ok lubię ostre szybkie numerki ale nie za każdym razem, mam wrażenie, że on tak woli też dlatego że mu się nie chce bardziej wysilić :/.

ALex - ni epojmuje facetó ktorym sie nie chce - ja mimi ze jestem po 30 nie widze zadnego obnizenia mojego libido a nawet wrecz przeciwnie chce mi si ejeszcze bardziej jestesm bardziej doswiadczony i otwarty n anowe doznania o ktorych majac 20 lat nawet nie pomyslalem ps alex jak masz kłopoty ze swoim facetem w tej materi to służe pomoca :)

Gość ale cienias
baaaaa ja jestem po 40.sce i sex zawsze sprawial mi przyjemnosc i prawie nigdy nie mialem dosyc, nawet teraz. Taki mlody a juz taki stary. hehehe :-) Albo facet nie mna temperamentu albo przestalas go pociagac.

Gość alex1500 2900
pedros- no już sie czasami zastanawiam czy nie skorzystać ;). seks to wspaniała sprawa i nie należy traktować jej śmiertelnie poważnie.

Gość to chyba cos nie tak z twoim
facetem a nie z jego wiekiem. Moj maz ma 41 lat i uwierz, ze opedzic sie od niego nie moge. Moze i chce zawsze i wszedzie. I sam stwierdzil, ze seks mu sie nigdy nie znudzi.

Gość alex1500 2900
pedros- a ty ;)?

Gość alex1500 2900
uuuuu to za daleko, ja Kato. zbieram się do domku, udanego seksu życzę ;). jak kiedyś będzie ze mną kiepsko to cię tu znajdę ;). póki co jeszcze się pomęczę i popracuję nad tym moim zdechlakiem hehe. może jakaś mini plus pończochy na dziś?...

hehe akurat w katowicach byłem w poniedziaek - napisz na maila pablo2x@poczta.onet.pl