Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

nie wiem co myslec o słowach mojego faceta

Polecane posty

Rozmawiałam z moim facetem o sexie i doznaniach i o tym ze chciałabym dłuzej i czesciej powiedział, że jakby był w moim wieku.albo młodszy .ja mam 24 lata on 28 to by mnie bzykał non stop..i powiedział ze ostatnio z kumplem sobie gadali i stwirdzili, ze sex teraz juz nie sprawia im tyle frajdy, ze kobiety ich az tak nie podniecaja jak wtedy kiedy mieli 20-24 lata ...ze owszem jest fajnie ale to juz nie to samo co wtedy... no nie wiem co o tym myslec

Gość Misiulllla
A to nie Wy mieliście spine odnośnie tego, że on przy rodzinie wspomniał o swojej ex jako otej najlepszej ze wszytskich?

ogolnie sex uprawiamy codziennie a przynajmniej zawsze kiedy sie widzimy

Gość Gierek O-gierek
A wyjasniliscie sobie juz akcje z jego była?

"no nie wiem co o tym myslec" - pomysl ze warto sie zaczac rozgladac za nowym facetem bo temu sie ewidentnie znudzilas

nie o tym temat po długich bólach i przepraszaniach mu wybaczyłam

ogolnie sex uprawiamy codziennie a przynajmniej zawsze kiedy sie widzimy" też bym zwymiotował ! codzienne pukanie robi sie jak bułka z masłem :P Powszechne i nudne

"no nie wiem co o tym myslec" - pomysl ze warto sie zaczac rozgladac za nowym facetem bo temu sie ewidentnie znudzilas nie rozmawialismy o znudzeniu czy o tym ze go nie pociagam, chodziło mu raczej o sam akt, że kiedys wyzwalało to w nim wieksze odczucia rozmowa wyszła apropo tego ze kobiety najwieksze potrzeby maja po 30 a mezcztyzni w wieku 20 lat jego kumpel poweidział to samo a strasznie kocha swoja dziewczyne..i raczej patrzac na nich nie widac tu nudy.

Gość agata----
ale mimo wszystko nie powinien ci tak mowic, przykre

jestesmy razem prawie rok to moj pierwszy facet wiec wiesz...musze pouzywac sobie za te lata w celibacie ogolnie jak sie widujemy to sie bzykamy... rzadko tak jest ze tego nie robimy..chociaz wty miesiacu robilismy to rzadko wydawało mi sie ze dwoje ludzi którzy sa ze soba krótko maja na sibie ochote ciagle

"nie rozmawialismy o znudzeniu czy o tym ze go nie pociagam, chodziło mu raczej o sam akt, że kiedys wyzwalało to w nim wieksze odczucia" - znaczy co? dochodzac spiewal hymn narodowy?

wydawało mi sie ze dwoje ludzi którzy sa ze soba krótko maja na sibie ochote ciagle " już wiem skąd te poglądy u twojego faceta :) Ty go traktujesz jak BUHAJA ROZPłODOWEGO :p

moze wtedy miał wieksze libido...bardziej mu sie chciało, mołgł czesciej bardziej go podniecał widok kobiety nie tylko tej z która był ale takze widok kobiet na ulicach ogólnie jak był młodsy był bardziej rozerotyzowny

już wiem skąd te poglądy u twojego faceta Ty go traktujesz jak BUHAJA ROZPłODOWEGO wcale nie! nie uwazam zer jak ludzie bzykaja sie np 3 razy wtyg to cos złego

to juz nie rozumiem o co ci chodzi narzekasz ze za malo sie bzykacie, potem ze 3 razy w tygodniu jest ok.... poza tym skoro przestaly go podniecac kobiety w wieku 28 lat to moze mu zasponsoruj warsztaty u hugh hefnera :)

nie chodzi mi ze mało tylko ze krótko..kazde szybko dochodzi i po zabawie a ja lubie dłuzej czestosc zalezy od czasu i sposobnosci ..alke jest za kazdtm prawie razem jak sie widzimy

a taka jedna 24444yy" codzienne żarcie słodyczy i grubasa z muli :P

kazde szybko dochodzi i po zabawie a ja lubie dłuzej czestosc zalezy od czasu i sposobnosci .." zaproś kumpla swojego faceta na piwo i pogadajcie ;) :P