Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameliaaaa

miłość?

Polecane posty

Gość Ameliaaaa

Od pół roku spotykam się z chłopakiem, od trzech jesteśmy razem. Na samym początku nie byłam pewna swoich uczuć, cały czas miałam wątpliwości. On mnie bardzo kocha i ja jego chyba też. No właśnie, chyba. Jest mi coraz bardziej bliski, uwielbiam się z nim spotykać. Czy możliwe że zakochanie pojawia się po pewnym czasie, a nie tak od razu? On mówi, że od razu wiedział, że się zakochał. A ja nawet teraz czasami mam wątpliwości i boję się, że jestem z nim z przyzwyczajenia, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że mielibyśmy się nie spotykać. Boję się, ze jakbym go zostawiła to stracę szanse na prawdziwą miłość, bo coś do niego czuję, tylko nie wiem czy to taka prawdziwa miłość. Kiedy wiedziałyście, że to ten właściwy chłopak?

Gość hihahahahahaa
jezeli uwielbiasz z nim spedzac czas a w lozku tez nie jest zle, to nie sadze zeby z innym moglo byc lepiej

Gość mydło powidło dzem
to DOPIERO 3 miesiące. Nie szukaj wielkich słów, nie definiuj tego co jest między Wami. Spędzaj z nim czas, poznawajcie się, rozmawiajcie a z czasem nie będziesz już musiała pytać na forum jak rozpoznać miłość ;) a jesli okaże się że się nudzisz w związku to też będziesz wiedziała, że to nie to.

Gość Ameliaaaa
Hmm w łóżku dopiero zaczynamy, więc ciężko mi powiedzieć :P Szkoda tylko że na początku nie było motylków w brzuchu, a zamiast tego wątpliwości.