Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka :((

Jestem załamana. Dziewczyny pomóżcie :(:(:(

Polecane posty

Wiem, że to dla niektórych może wydawać się błahy problem... są o wiele gorsze problemy. Ale ja się powoli załamuje. Jutro idę na wesele kuzynki, a na na policzku w poblizu ust wyskoczyły mi 4 pryszcze, bolą i wogole marnie to wygląda :( Oprocz tego mam ślady po tradziku na brodzie :( A te pryszcze wyskoczyły w środę... smarowałam zelem benzacne5% ale nic nie dalo!!! :(:(:( Jak mam to zlikwidować do jutra? Chyba nie pojdę na to wesele bo wyglądam starsznie i w tym momencie lecą mi łzy po policzkach. Popłakałam się z tego wszystkiego. I na dodatek przed chwilą lutsro mi się zbiło :(:( cholera jasna!! Pomozcie cos blagam, :(:(

Gość ssssssszzzzzzzzzzzssssssssssss
idz do kosmetyczki

Gość rybiooorz
najlepsza na te sprawy jest sperma

Gość Qufonia de Kaliquas
zrób sobie pierogi

i jeszcze jedno te pryszcze to chyba z powodu okresu który uwaga powinnam dostać własnie jutro!! :(:( akurat w dzien wesela :(:(

Dzwoń do kuzynki niech wesele przełoży bo pryszcza masz...

Gość ssssssszzzzzzzzzzzssssssssssss
ybiorz a ty wiesz z doswiadczenia... jak ci syf wyskoczy prezentujesz sopbie bukake :D

Gość yyyaaaaooo
poszukaj na necie, a tak nawiasem to istnieja jeszcze korektory i podklady, sprobuj dzisiaj wykonac makijaz i zobaczyc poprawe :) Udanego wesela

bez głupich komentarzy!! dal mnie to tragedia bo wygladam jak potwor

Gość a ja Cie autorko rozumiem:(

strasznie wygladam i sie strasznie czuje :(( max zander vel klaun moze zachowasz zarty dla siebie? Mnie nie jest do śmiechu

Gość a ja Cie autorko rozumiem:(
nie dokonczylam posta tez mam problemy z cera i mam pelno blizn po tradziku:O i nadal wyskakuja mi nowe:( propouje pryszcze smarowac olejkiem pichtowym co chwila jak przyschna( palcem nakladac) i powinny do juutra przyschnac:) no i nie pozostaje raczej nic innego jak zakryc korektorem, zapomniec i sie dobrze bawic;)

tu juz nawet nie chodzi o to wesele tylko o sam fakt ze mi te syfy wyskoczyły i wyskakują caly czas :( walczę z tym od dawna :( i nic nie pomaga mam juz dosc tego tradziku :( niby nie jest on wielki ale jest i to mnie tak bardzo dobija. Jak sie pomaluje to jeszcze jako tako wygladam ale bez makijazu nie moge na siebie patrzec, na dodatek mam taką jasną skórę na ktorej widac to wszystko jeszcze bardziej :/ cięzko mi opalić skorena twarzy, a samoopalacza boje sie uzyc na twarz, bo moze wyskoczyc jeszcze wiecej syfów.

Gość mjfbvjkbd
lec do apteki po masc cynkowa, i do sklepu po bardzo dobrej jakosci podklad, masc cynkowa wysusza pryszcze w jeden dzien , na drugi co prawda slad jeszcze jest, ale wyglada to o niebo lepiej, robia sie takie suche strupki ktore mozesz zerwac i ukryc bardzo bardzo dobrym podkladem